"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סקר: מחצית מיהודי בריטניה שקלו לעזוב בגלל העלייה באנטישמיות
יהודי הממלכה לא בטוחים מאז 7 באוקטובר • 70% חוששים להציג את השתייכותם הדתית בציבור • 60% העידו כי חוו אירוע אנטישמי • 90% אמרו כי יימנעו מלבקר בעיר שבה נערכת הפגנה פרו-פלשתינית • גדעון פלטר, מנכ"ל "הקמפיין נגד האנטישמיות", ל"דיילי מייל": "האמת העצובה היא שהיהודים אינם מרגישים בטוחים בבירתנו"
הפגנה נגד האנטישמיות בלונדון. ארכיון. צילום: רויטרס

סקר: מחצית מיהודי בריטניה שקלו לעזוב בגלל העלייה באנטישמיות

יהודי הממלכה לא בטוחים מאז 7 באוקטובר • 70% חוששים להציג את השתייכותם הדתית בציבור • 60% העידו כי חוו אירוע אנטישמי • 90% אמרו כי יימנעו מלבקר בעיר שבה נערכת הפגנה פרו-פלשתינית • גדעון פלטר, מנכ"ל "הקמפיין נגד האנטישמיות", ל"דיילי מייל": "האמת העצובה היא שהיהודים אינם מרגישים בטוחים בבירתנו"

דוד ברון
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מחצית מיהודי בריטניה שקלו לעזוב את הממלכה בעקבות העלייה המדאיגה באנטישמיות בעקבות מתקפת חמאס ב-7 באוקטובר, כך עולה מסקר שערך "הקמפיין נגד האנטישמיות".

רשתות חברתיות

כמעט 70% מיהודי הממלכה אמרו כי כעת הם נוטים פחות להציג בפומבי את השתייכותם הדתית. אחת הסיבות לחרדה הגבוהה היא המחאות הפרו-פלשתיניות: 90% מהנשאלים אמרו כי יימנעו מהיציאה לעיר אם נערכת בה הפגנה גדולה.

מפגינים פרו-פלשתיניים בלונדון, בשבת האחרונה, צילום: רויטרס

קצת יותר מ-60% מהיהודים הבריטים דיווחו כי חוו באופן אישי אירוע אנטישמי מאז 7 באוקטובר. הסקר חשף גם אי אמון עמוק בהגינות הרשויות לאכיפת החוק: 16% בלבד סבורים כי המשטרה תתייחס לפשע שנאה על רקע אנטישמי כמו לפשע שנאה אחר.

הסקר נערך בעקבות המפגן הענק נגד האנטישמיות שנערך בלונדון ביום ראשון, והוא מבוסס על 3,744 תשובות. גדעון פלטר, מנכ"ל "הקמפיין", אמר ל"דיילי מייל" שפרסם את הסקר: "שבוע אחר שבוע, מרכז לונדון הפכה לאזור סגור ליהודים. היינו עדים לפשע המוני, לרבות האדרת טרור, תמיכה בארגונים אסורים כמו חמאס, והסתה לשנאה גזעני או דתית כלפי היהודים. האמת העצובה היא שהיהודים אינם מרגישים בטוחים בבירתנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...