"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מזכ"ל נאט"ו: אוקראינה תוזמן להצטרף בהליך מזורז כשכל החברות יסכימו והתנאים יתקיימו
דבריו של ינס סטולטנברג נמסרו זמן קצר לאחר שנשיא אוקראינה ולודימיר זלנסקי אמר שזה יהיה "אבסורדי" אם מנהיגי הברית יסיימו את הוועידה של המדינות החברות מבלי שיותווה מסלול הצטרפות • זלנסקי הגיב להודעה המשותפת: "נאט"ו תהפוך את אוקראינה לבטוחה יותר; אוקראינה תהפוך את הברית לחזקה יותר".
שלט עם הכיתוב "אוקראינה" בווילנה לקראת פסגת המנהיגים השבוע. צילום: רויטרס

מזכ"ל נאט"ו: אוקראינה תוזמן להצטרף בהליך מזורז כשכל החברות יסכימו והתנאים יתקיימו

דבריו של ינס סטולטנברג נמסרו זמן קצר לאחר שנשיא אוקראינה ולודימיר זלנסקי אמר שזה יהיה "אבסורדי" אם מנהיגי הברית יסיימו את הוועידה של המדינות החברות מבלי שיותווה מסלול הצטרפות • זלנסקי הגיב להודעה המשותפת: "נאט"ו תהפוך את אוקראינה לבטוחה יותר; אוקראינה תהפוך את הברית לחזקה יותר".

ארז לין
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אוקראינה תוזמן להצטרף לנאט"ו "כאשר המדינות החברות יסכימו והתנאים לכך יבשילו", כך אמר מזכ"ל הארגון ינס סטולטנברג היום (שלישי) עם פרסום ההודעה המשותפת למנהיגי הברית שהתכנסו בווילנה.

נשיא אוקראינה ולודימיר זלנסקי הגיע לליטא במהלך וועידת ברית נאט"ו %2F רויטרס

דבריו נאמרו זמן קצר לאחר שנשיא אוקראינה ולודימיר זלנסקי אמר שזה יהיה "אבסורדי" אם מנהיגי הברית יסיימו את הוועידה של מנהיגי המדינות החברות שמתקיימת היום (שלישי) בבירת ליטא מבלי שיתוו מסלול להצטרף עבור המדינה.

סטולטנברג גם אמר כי הוסרה הדרישה למפת דרכים, כפי שהסתמן יום קודם לכן, ובכך יתאפשר לצרף את אוקראינה בהליך מזורז כאשר תוצג הזמנה רשמית.

לדבריו, ההסכמה של מנהיגי המדינות שהתכנסו בווילנה, היא "מסר חיובי" בכל הנוגע לחברות של קייב. בהודעה המשותפת אף נאמר כי "העתיד של אוקראינה בנאט"ו".

זלנסקי, שהוזמן לנכוח בוועידה אף שמדינתו עדיין לא חברה בארגון, אמר זמן קצר לאחר מכן: "נאט"ו תהפוך את אוקראינה לבטוחה יותר; אוקראינה תהפוך את הברית לחזקה יותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...