"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השואו של פיפה מידלטון בטלוויזיה
דיווח: אחותה של הדוכסית קייט קיבלה הצעה לשמש כתבת בתוכנית ברשת NBC
מידלטון // צילום: GettyImages // מידלטון

השואו של פיפה מידלטון בטלוויזיה

דיווח: אחותה של הדוכסית קייט קיבלה הצעה לשמש כתבת בתוכנית ברשת NBC

יוני הרש
, עודכן

ממשפחת המלוכה הבריטית לטלוויזיה האמריקנית? NBC עומדת להציע לפיפה מידלטון, אחותה הצעירה של הדוכסית קייט מידלטון, תפקיד של כתבת בתוכנית הבוקר של הרשת, "טודיי שואו", כך על פי דיווח אמש בעיתון ה"ניו יורק פוסט".

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

אף על פי שבאופן רשמי הרשת הכחישה את הדיווח, גורמים המעורים בעניין סיפרו ל"פוסט" כי ב־NBC מנהלים שיחות עם מידלטון בת ה־31 עוד מיוני האחרון, אז ראיון שערכה עם המגיש הבכיר של "טודיי שואו", מאט לאוור, זכה בנתוני רייטינג גבוהים במיוחד.

"התוכנית עושה כתבת ניסיון עם פיפה ביוטה, ואם זה יעבוד - ונראה שזה עובד - הם יעסיקו אותה בתור כתבת", סיפר המקור לעיתון, "NBC, עם כל הרשתות הגדולות, מנסה להחתים את פיפה כבר זמן מה". לדברי המקור, אם המהלך אכן ייצא לפועל, מידלטון תדווח בעיקר על ענייני בריאות ולייף סטייל, ולא על משפחת המלוכה הבריטית.

פיפה חוזרה נמרצות על ידי רשתות אחרות, ובראשן ABC. "החוזה עם NBC טרם נחתם, אבל כולם מקווים שזה יקרה בקרוב מאוד", הוסיף מקור נוסף. "ברשת רוצים לוודא שפיפה מרגישה בנוח עם התפקיד. הרייטינג מהראיון שלה הוכיח כי היא פופולרית מאוד בקרב צופי ה'טודיי שואו', והיא באמת הרשימה את כולם ב־NBC".

הצעד הצפוי בטלוויזיה האמריקנית מגיע אחרי שפיפה החלה לכתוב טור חודשי העוסק בבריאות ובכושר גופני למגזין הבריטי "ווייטרוס וויקנד". היא עובדת עם תזונאית ומאמן אישי כדי לספק לקוראים מתכונים וטיפים לכושר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...