"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תאונה רביעית בתוך שבועיים: מטוס התרסק לתוך בניין מגורים ברוסיה
מטוס מסוג סוחוי-30SM התרסק בעיר אירקוטסק • שני הטייסים נהרגו, בבניין המגורים לא היו נפגעים • האתר המקומי "Tvoy Irkutsk" מדווח כי מדובר בטיסת ניסוי שהשתבשה
צפו

תאונה רביעית בתוך שבועיים: מטוס התרסק לתוך בניין מגורים ברוסיה

מטוס מסוג סוחוי-30SM התרסק בעיר אירקוטסק • שני הטייסים נהרגו, בבניין המגורים לא היו נפגעים • האתר המקומי "Tvoy Irkutsk" מדווח כי מדובר בטיסת ניסוי שהשתבשה

דוד ברוןדמיאן פצ'טר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תאונה רביעית של מטוסי סוחוי רוסיים בתוך שבועיים:מטוס מסוג סוחוי-30SMהתרסק היום (ראשון) לתוך בניין מגורים בעיר אירקוטסק שבמזרח רוסיה. שני הטייסים נהרגו.

רגע ההתרסקות של המטוס במחוז אירקוטסק %2F%2F רשתות חברתיות

האתר המקומי "Tvoy Irkutsk" מדווח כי מדובר בטיסת ניסוי שהשתבשה. "לטיסה יצאו שני מטוסים מדגם סוחוי-30SM. אחד נחת בהצלחה, השני המשיך בטיסה במשך 20 דקות בלי שהצוות יענה לפניות בקשר. מטוס אחר הוזנק לעבר הצוות שאינו מגיב וטייסיו ראו את שני אנשי הצוות יושבים בראש חפוי. ההערכה היא שהצוות נחנק. כשהדלק נגמר, המטוס התרסק לתוך רובע נובו-לנינו בעיר".

מטוס קרב רוסי התרסק לתוך בניינים %2F%2F רשתות חברתיות

בבניין המגורים לא היו הרוגים. צוותי כיבוי הצליחו להשתלט על השריפה. זו התאונה הרביעית של מטוסי סוחוי בתוך שבועיים. לפני חמישה ימים התרסק מטוס סוחוי-34 לתוך בניין מגורים בעיר ייסק שבדרום רוסיה, והבוקר אף נחשף תיעוד מרגעי ההתרסקות.

ב-9 באוקטובר נפל מטוס מדגם סוחוי-25 במחוז רוסטוב. הטייס לא הספיק להיפלט ונהרג. על פי ממצאי החקירה, סיבת התאונה הייתה בעיה במנוע. בטיסת אימון באותו המחוז ביצע צוות של סוחוי-24 אחר נחיתת אונס בשדה עקב תקלה טכנית. הטייסים הספיקו להיפלט

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...