"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תושבת ניו זילנד נעצרה בדרום קוריאה בחשד שרצחה את ילדיה והסתירה את גופותיהם במזוודות
האישה נמלטה לדרום קוריאה ב-2018, לאחר מות הילדים • צו אינטרפול בינלאומי, "הודעה אדומה", הוצא למעצרה, והוגשה בקשה לא לאפשר לה להשתחרר בערבות עד שתוסגר בחזרה לניו זילנד
המצוד על בית החשודה | צילום: רויטרס

תושבת ניו זילנד נעצרה בדרום קוריאה בחשד שרצחה את ילדיה והסתירה את גופותיהם במזוודות

האישה נמלטה לדרום קוריאה ב-2018, לאחר מות הילדים • צו אינטרפול בינלאומי, "הודעה אדומה", הוצא למעצרה, והוגשה בקשה לא לאפשר לה להשתחרר בערבות עד שתוסגר בחזרה לניו זילנד

רוני פינצ'וק
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

משטרת דרום קוריאה עצרה אישה שחשודה בכך שרצחה ב-2018 את שני ילדיה, בני 7 ו-10, שגופותיהם נמצאו במזוודות בחודש שעבר.

במקרה שזעזע את המדינה, הגופות התגלו על ידי אזרחים שקנו את המזוודות במכירה פומבית מיחידת אחסון נטושה באוקלנד, ניו זילנד. המשטרה סבורה שהגופות הוסתרו שם במשך כמה שנים.

בחודש שעבר המשטרה הצליחה לזהות את הילדים, ששמותיהם לא פורסמו, ואז החלו לחפש את האישה. צו אינטרפול בינלאומי, "הודעה אדומה", הוצא למעצרה. שוטרים עצרו אותה בחמישי בחצות (שעון מקומי) בפשיטה על דירתה לאחר מצוד ומעקב. זאת, לאחר שהחוקרים קיבלו מידע על מקום הימצאה.

ניו זילנד הגישה בקשה להסגרתה של החשודה מדרום קוריאה, והמשטרה הקוריאנית ביקשה שלא תינתן לה האפשרות להשתחרר בערבות לפני הסגרתה לניו זילנד, שם מצופה לה כתב אישום על רצח.

לפי החשד, היא נמלטה לקוריאה ב-2018, אחרי מות הילדים. היא בת 42, תושבת ניו זילנד, ממוצא קוריאני. התקשורת המקומית מדווחת שהמשפחה גרה באוקלנד כמה שנים, ושאב המשפחה מת מסרטן לפני מות הילדים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...