בני זוג הודי הגישו תביעה בבית המשפט בצפון הודו נגד בנם וכלתם כיוון שאלו לא הביאו במשך שש שנות נישואיהם נכד להורים.
בני הזוג דורשים שממשיכיהם יביאו לעולם ילד תוך שנה או שיפצו אותם בסכום של 650 אלף דולר על עוגמת הנפש וכל הטרחה שהם השקיעו בבנם עד כה.
ההורים סנג'יב וסדהנה פרסד השקיעו בבן שלהם את הכל. הם מימנו לו קורס טיס בארצות הברית וכשהוא חזר מלימודיו הביתה להודו הם גם ערכו לו חתונה מפוארת ביותר שכללה גם קניית מכונית יוקרה וירח דבש מעבר לים.
בני הזוג הניחו כמובן, שההשקעה המרובה שלהם בבנם ובאשתו ישתלמו ויניבו נכד שימלא אותם גאווה ואושר. אולם הזמן חלף ומסתבר ששני בני הזוג הטריים קצת גילו פחות עניין בהמשך השושלת ובהבאת ילד לעולם.
כך חלפו שש שנים תמימות ולזוג נמאס, לכן הם הגישו תביעה נגד בנם וכלתם בבית המשפט בצפון הודו עם הדרישה הבאה: או שאלו יביאו לעולם נכד תוך שנה או שבמקום זאת הם יפצו את ההורים בסכום של 650 אלף דולר. "אני מאד מבין את הכאב שלהם ואני מאד מרחם עליהם כי גם אני הודי" מסר עורך דינם של התובעים ארווינד סריוסתוה.
כאמור הדיון במשפט עוד לא החל אבל הוא כבר מעורר שיח ער בהודו בשאלה מה מחוייבים ילדים להוריהם הן מבחינה רוחנית והן מבחינה משפטית. עם זאת קשה לראות, להערכת מומחים, פסיקה של בית המשפט נגד הבן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו