וידאו ויראלי שפורסם בסוף השבוע תיעד רגע מביך במיוחד עבור שוטרים במדינת מישיגן: אישה אזוקה בידיה הצליחה להשתחל החוצה דרך חלון הניידת של משטרת העיר מוסקגון הייטס, לרדת לרחוב ולברוח בריצה - כשהשוטרים שעומדים בסמוך כלל לא שמים לב למתרחש.
האירוע התרחש ביום שבת אחר הצהריים. שוטר מקומי הבחין ברכב חונה ליד עסק נטוש, ניגש לבדוק ומצא בו גבר ואישה. הגבר זוהה, אך את האישה - שזהותה טרם פורסמה רשמית - לא הצליחו לזהות מיד. לאחר שימוש בסורק טביעות אצבע התברר כי מדובר באישה שיש נגדה הפרה של תנאי שחרור על-תנאי (parole violation). היא נעצרה, נאזקה והוכנסה לניידת המשטרה.
בווידאו שפורסם בפייסבוק על ידי העמוד The Block Paper Weekly נראתה האישה, לבושה בבגדים שחורים, מציצה החוצה דרך חלון אחורי חצי-פתוח של הניידת. היא סרקה את הסביבה כדי לראות שאין שוטרים, ולאחר מכן החלה לשלוח באיטיות את ראשה קדימה עד שיכלה להוציא רגל אחת, ולאחר מכן את השנייה.
כאשר הצליחה להשתחרר מהניידת היא פתחה במנוסה לעבר הרחוב, וככל הידוע עד כה טרם נתפסה. תושב מקומי דיווח כי בסביבות השעה 16:20 אחר הצהריים, פחות משעה לאחר הבריחה, מישהו ניסה לפרוץ לביתו. המשטרה סבורה כי האישה שנאזקה היא החשודה בפריצה.
הווידאו הפך ויראלי וזכה בתוך שעות למיליוני צפיות ותגובות. גולשים טענו כי "מגיע לה לברוח אחרי התמרון הזה... חשבתי שהיא עומדת ליפול על הראש". "בבקשה תגידו לי שהיא לא נתפסה", הוסיפו, "אפילו הודיני לא היה עושה מהלך מסוכן כזה". ברשת היו גם מי שבחרו לרדת על השוטרים המופתעים ולהשוות אותם לג'ון טרבולטה המבולבל שאינו יודע מה קורה מסביבו.
לאחר שהאישה ברחה, מתעד האירוע הפנה את המצלמה שלו לעבר השוטרים, שהיו עסוקים בחיפוש בטרקטורון לבן לצד שתי ניידות משטרה. רק לאחר מכן ניגש שוטר לחלון האחורי של הניידת, גילה בהפתעה מוחלטת שהאישה נעלמה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
