"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
לידיעת הנהגים בגוש דן: כל הפרטים על חסימות הלילה בגשר מודעי
חברת נתיבי איילון מעדכנת על חסימות לילה זמניות שצפויות להיערך מהלילה (ראשון) ועד יום רביעי, 16-19 בנובמבר 2025, בין השעות 00:30 ועד 05:00 לפנות בוקר • במסגרת העבודות, ייחסם רחוב יעקב דורי על גשר מודעי לשני הכיוונים, בקטע שבין רחוב פנחס ספיר (תל אביב-יפו) לבין דרך מנחם בגין (רמת גן)
מפת חסימות. צילום: המפה המצורפת באדיבות חברת נתיבי איילון

לידיעת הנהגים בגוש דן: כל הפרטים על חסימות הלילה בגשר מודעי

חברת נתיבי איילון מעדכנת על חסימות לילה זמניות שצפויות להיערך מהלילה (ראשון) ועד יום רביעי, 16-19 בנובמבר 2025, בין השעות 00:30 ועד 05:00 לפנות בוקר • במסגרת העבודות, ייחסם רחוב יעקב דורי על גשר מודעי לשני הכיוונים, בקטע שבין רחוב פנחס ספיר (תל אביב-יפו) לבין דרך מנחם בגין (רמת גן)

,עודכן
0השמעה
[object Object]

חברת נתיבי איילון מעדכנת על חסימות לילה זמניות שצפויות להיערך מהלילה (ראשון) ועד יום רביעי, 16-19 בנובמבר 2025, בין השעות 00:30 ועד 05:00 לפנות בוקר.

במסגרת העבודות, ייחסם רחוב יעקב דורי על גשר מודעי לשני הכיוונים, בקטע שבין רחוב פנחס ספיר (תל אביב-יפו) לבין דרך מנחם בגין (רמת גן).

"לנהגים ולנהגות מומלץ להשתמש ביישומון Waze ולהסתייע בניווט חלופי בזמן החסימה",צילום: צילום: רויטרס

הסדרי תנועה במהלך החסימה:

  • גשר מודעי ייחסם לתנועת כלי רכב בשני הכיוונים בקטע האמור.

  • יבוצעו שינויים במסלולי התחבורה הציבורית ובמיקומי תחנות האוטובוס באזור.
    למידע נוסף ניתן לפנות למוקד משרד התחבורה במספר 4515* או להתעדכן ביישומי תחבורה ציבורית.

בנתיבי איילון מציינים כי העבודות מתואמות עם משטרת ישראל, ומתבצעות בשעות הלילה במטרה לצמצם עומסי תנועה ולהפחית את אי-הנוחות לציבור. לנהגים ולנהגות מומלץ להשתמש ביישומון Waze ולהסתייע בניווט חלופי בזמן החסימה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו