שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, הודיעה במהלך פגישה עם הנהלת עיריית אילת על המשך שדרוג כביש הערבה (כביש 90) בחלקו הדרומי עד לקילומטר ה-107. לפי ההודעה, משרד התחבורה יעביר תקציב של עשרות מיליוני שקלים להמשך שדרוג כביש עוקף מערבי בתוך העיר אילת, שאליו תוסט בעתיד תנועת המשאיות.
בדיון השתתפו גם מנכ"ל משרד התחבורה, משה בן זקן, מנכ"ל נתיבי ישראל, נסים פרץ, מנכ"ל הרשות לבטיחות בדרכים, גילי כהן, מנכ"ל רשות שדות התעופה, שרון קדמי, מנכ"ל רשות תעופה אזרחית, שמואל זכאי, מנהל שדה התעופה רמון ובכירים נוספים ממשרד התחבורה והעירייה.
"אילת חזקה היא אינטרס לאומי"
במהלך הפגישה הציגו הגורמים המקצועיים את סטטוס הביצוע של נושאים שנדונו בדיון קודם שהתקיים לפני ארבעה חודשים. צוין כי הסדרת התעופה נמצאת בעיצומה, כולל הגברת טיסות הפנים עם כניסת חברת אייר חיפה וחברת אל על, שהודיעה כי החל מחודש מאי תפעיל שתי טיסות יומיות מנתב"ג לשדה התעופה רמון. בנוסף, חברת התעופה רד ווינגס שוקלת להפעיל טיסות מרוסיה לשדה התעופה רמון.
ראש עיריית אילת, אלי לנקרי, הדגיש בפני השרה את החשיבות בהחזרת סבסוד הטיסות כדי לעודד חברות תעופה לטוס לשדה התעופה רמון.
לצד שדרוג התשתיות היבשתיות, הוחלט לקדם פיילוט של שאטל ימי שיפעל כתחבורה ציבורית מהחוף הצפוני לחוף הדרומי וחזרה, בשיתוף עם משרד התיירות. הפיילוט הראשון יופעל בין המרינה הצפונית למרינה הדרומית.
מנכ"ל נתיבי ישראל דיווח על המשך העבודות לשדרוג כביש הערבה, הכוללות חמישה מקטעי דו-מסלולי מתחלפים. עד כה בוצעו עבודות עד לקילומטר ה-82. שדרוג הכביש לכל אורכו מתוכנן בעלות כוללת של מעל מיליארד שקלים, כולל מערך טכנולוגי לבטיחות בדרכים בעת שיטפונות.
השרה רגב ציינה כי "אילת היא נכס אסטרטגי של מדינת ישראל" וכי משרדה פועל במקביל בשלושה צירים - אוויר, ים ויבשה - לשיפור החיבוריות לעיר. השרה הוסיפה כי המשרד השקיע מאות מיליוני שקלים בשדרוג כביש הערבה והקצה 32 מיליון שקלים לכביש העוקף המערבי.
ראש עיריית אילת הדגיש כי "אילת חזקה היא אינטרס לאומי" וכי שדרוג כביש הערבה והגברת טיסות הפנים לרמון חיוניים לשגרת החיים של תושבי אילת והמבקרים בעיר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו