"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ח"כ אורבך מאיים: לא אקדם חוקים של ח"כים שישתלחו במתנחלים
יו"ר ועדת הכנסת מסיעת ימינה גינה את דבריו של השר לביטחון הפנים, עמר בר-לב, ובמכתב ששיגר ליו"ר הקואליציה כתב: "ישנם חברי כנסת מהקואליציה שמכתימים ופוגעים בציבור המתיישבים, בזמן שהטרור פושה ברחבי יהודה ושומרון"
לחץ כבד מופעל עליו. ח"כ ניר אורבך| צילום: אורן בן חקון
סדקים בקואליציה

ח"כ אורבך מאיים: לא אקדם חוקים של ח"כים שישתלחו במתנחלים

יו"ר ועדת הכנסת מסיעת ימינה גינה את דבריו של השר לביטחון הפנים, עמר בר-לב, ובמכתב ששיגר ליו"ר הקואליציה כתב: "ישנם חברי כנסת מהקואליציה שמכתימים ופוגעים בציבור המתיישבים, בזמן שהטרור פושה ברחבי יהודה ושומרון"

,עודכן
0השמעה

בזמן שבקואליציה מנסים להמשיך ולשדר אידיליה וגיבוש, ח"כ ניר אורבך, יו"ר ועדת הכנסת, יוצא נגד שותפיו הפוליטיים. במכתב שהעביר הבוקר (חמישי) ליו"ר הקואליציה עידית סילמן, חברת מפלגתו מימינה, כתב כי "ישנם חברי כנסת מהקואליציה שמכתימים ופוגעים בציבור המתיישבים בזמן שהטרור פושה ברחבי יהודה ושומרון. אמירות שלאחר מכן משמשות גופים זרים ופלשתינים להכפשת מדינת ישראל ופוגעות באינטרס הלאומי שלה".

ישנם חברי כנסת מהקואליציה שמכתימים ופוגעים בציבור המתיישבים בזמן שהטרור פושה ברחבי יהודה ושומרון. אמירות שלאחר מכן משמשות גופים זרים ופלסטינים להכפשת מדינת ישראל ופוגעת באינטרס הלאומי שלה.

מעתה ואילך כל הצעת חוק שתעלה על ידם לא תקודם בוועדת הכנסת אשר בראשותי.pic.twitter.com/6cDasV68Zb

— ניר אורבך (@orbachnir)December 15, 2021

הדברים של אורבך מגיעים על רקע ציוצו של השר לביטחון הפנים מהעבודה השבוע שהתייחס ל"אלימות מתנחלים", וזכה לגינויים מגורמים נוספים מסיעת ימינה ובהם רה"מ נפתלי בנט ושרת הפנים איילת שקד. את הוויכוח חתם בר-לב בהמלצתם לשתיית "כוס מים".

ישנם חברי כנסת מהקואליציה שמכתימים ופוגעים בציבור המתיישבים בזמן שהטרור פושה ברחבי יהודה ושומרון. אמירות שלאחר מכן משמשות גופים זרים ופלסטינים להכפשת מדינת ישראל ופוגעת באינטרס הלאומי שלה.

מעתה ואילך כל הצעת חוק שתעלה על ידם לא תקודם בוועדת הכנסת אשר בראשותי.pic.twitter.com/6cDasV68Zb

— ניר אורבך (@orbachnir)December 15, 2021

את המלצתו של בר-לב ח"כ אורבך לא קיבל, כאמור, ולכן החליט לפעול. את המכתב ששיגר ליו"ר הקואליציה סילמן הוא חתם באמירה כי "מעתה ואילך כל הצעת חוק שתעלה על ידם לא תקודם בוועדת הכנסת אשר בראשותי. אין בכוונתי לפגוע בעבודת הקואליציה, אבל כל עוד חברים בקואליציה פוגעים בי ובציבור שאותו אני מייצג, אני לא מתכוון להיות שותף בשום יוזמה או חקיקה מצידם".

אני מבין שבאמת קשה לחלקכם ששמים לכם מראה מול הפנים על כך שאלימות מתנחלים קיצוניים חוצה את כל העולם וממשלות זרות מתעניינות בנושא.
אני ממליץ למי שקשה לו, שישתה כוס מים.
אמשיך להילחם בטרור הפלסטיני כאילו אין אלימות מתנחלים קיצוניים - ובאלימות מתנחלים קיצוניים כאילו אין טרור פלסטיני

— עמר בר-לב (@omerbarlev)December 14, 2021

זמן קצר לאחר שהציוץ שפרסם עורר סערה, בר-לב כתב תגובה בטוויטר: "אני מבין שבאמת קשה לחלקכם ששמים לכם מראה מול הפנים על כך שאלימות מתנחלים קיצוניים חוצה את כל העולם וממשלות זרות מתעניינות בנושא. אני ממליץ למי שקשה לו, שישתה כוס מים. אמשיך להילחם בטרור הפלשתיני כאילו אין אלימות מתנחלים קיצוניים - ובאלימות מתנחלים קיצוניים כאילו אין טרור פלשתיני".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו