Loading...
שוביניסטי? השר אבידר לח"כ סטרוק: "ישבתי איתך בוועדת חוץ וביטחון ואמרתי: 'מה את עושה שם', אפילו לא הבנת מה דיברו" // צילום: ערוץ הכנסת
שוביניסטי? השר אבידר לח"כ סטרוק: "הבאנו לך מתורגמן שיסביר לך מה אומרים בוועדת חוץ וביטחון"
השר במשרד רה"מ העיר בנאומו במליאה לחברת הכנסת מהציונות הדתית וטען שהיא לא הבינה מה אמרו בדיון בוועדה • אבידר הוסיף: "אמרתי לעצמי: 'מה את עושה שם'" • סטרוק הגיבה: "נהגתי לבקש מקציני צה"ל לפרט את המידע שמסרו לנו"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
אלי אבידר, השר הממונה על התכנון האסטרטגי במשרד ראש הממשלה, התבטא היום (רביעי) באופן שנוי במחלוקת בנאומו במליאת הכנסת. אבידר העיר לח"כ אורית סטרוק מהציונות הדתית על כך שלא הבינה את נושא הדיון בוועדת חוץ וביטחון שבה היא חברה.
"ישבתי איתך בחוץ וביטחון ואמרתי 'מה את עושה שם', אפילו לא הבנת מה דיברו", אמר השר אבידר. "היו צריכים להסביר לך, הבאנו לך מתורגמן שיסביר לך מה אומרים. כל פעם, מישהו אומר משפט - 'לא הבנתי'. תגידי, עכשיו בוועדות חוץ וביטחון התחלת להבין? שאני אהיה רגוע, הבנת?".
ח"כ אורית סטרוק הגיבה בחשבון הטוויטר שלה לדבריו של השר אבידר: "אלי אבידר צודק! כחברה בוועדת חוץ ובטחון, נהגתי לבקש מקציני צה"ל ואנשי המל"ל שהופיעו בפנינו לדייק ולפרט את המידע שמסרו לנו. השאלות נפתחו בדר"כ במילים 'לא הבנתי, אתה יכול לפרט...?' והניבו לכולנו מידע חשוב שקודם לכן עומעם. כנראה שמה שבאמת לא הבנתי, זה שאלי אבידר לא מבין את השיטה".
כזכור, לפני כחמישה חודשיםהתבטא השר אבידר כלפי ח"כ גילת דיסטל-אטבריאן מהליכודבאופן שגרר ביקורת נרחבת כנגדו. "גבירתי אני חושב שתעשי חסד אם תוותרי על הדיסטל, אני מכיר את עודד, זה לא מתאים, אמר אז ח"כ אבידר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו