"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בסוף השבוע: יאיר לפיד יארח את ראשי גוש השינוי

ראשי המפלגות ייפגשו בביתו של יו"ר האופוזיציה בתל אביב, על רקע המגעים לתיאום בגוש לקראת הבחירות • במפגש צפויים להשתתף נפתלי בנט, גדי איזנקוט, אביגדור ליברמן ויאיר גולן

| עודכן:
0השמעה
בנט ולפיד באירוע השקת מפלגת "ביחד" , משה שי
בנט ולפיד באירוע השקת מפלגת "ביחד" | צילום: משה שי

ראש האופוזציה יאיר לפיד יארח במוצאי השבת הקרובה את ראשי גוש השינוי - נפתלי בנט, גדי איזנקוט, אביגדור ליברמן ויאיר גולן, לדיון על תיאום מהלכי הגוש, המפגש יתקיים בביתו של לפיד בתל אביב.

מעמוד הטלגרם של מיכאל שמש

המפגש מגיע על רקע ניסיונות להגביר את שיתוף הפעולה בין המפלגות ולתאם את המהלכים לקראת הבחירות לכנסת. היום (שלישי) תתקיים פגישה בין יו"ר ישר! גדי איזנקוט ליו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן שבה הם ידונו באסטרטגיות השונות של הגוש.

>>פולימרקט, מדד הבאזז וכל הסקרים במקום אחד: מוניטור הבחירות של "היום"<<

>>מצפן הבחירות: היכנסו לבדוק איזו מפלגה באמת מייצגת אתכם | מיוחד<<

כל אחד מראשי גוש השינוי תולה את האשמה לצניחה בכוחו של הגוש בסקרים במנהיגים האחרים. ליברמן ובנט אומרים כי ההובלה של איזנקוט מרחיקה מצביעים ימניים מהצבעה לאופוזיציה, ובסביבתם נשמעות טענות שלפיהן "הרשימה של גדי מלאה בסילמנים ושיקלים הבאים".

ליברמן ולפיד | צילום: אורן בן חקון

מנגד, איזנקוט סובר כי האחריות להבאת מצביעים ימניים מוטלת על בנט וליברמן - וכי חלק ניכר מהירידה בסקרים נובע מאובדן מצביעים ימניים, שעברו מהצבעה לבנט וליברמן לעופר וינטר.

הפגישה בביתו של לפיד צפויה להיות חלק מסדרת מפגשים בין ראשי המפלגות, במטרה לדון בתיאום המהלכים ובהיערכות להמשך מערכת הבחירות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר