האיש שכיהן כראש הסגל בלשכת נתניהו מצטרף למפלגה של גדי איזנקוט

יואב הורוביץ יעמוד בראש צוות “100 הימים” של מפלגת ישר! שתכלול גם את פרופ׳ מנו טרכטנברג ותאיר איפרגן • הורוביץ אמר: "נשיג יעדים בצורה מהירה ומדויקת לטובת הציבור והמדינה”

יואב הורוביץ. צילום: מפלגת "ישר!"

יואב הורוביץ, לשעבר ממלא מקום מנכ״ל משרד ראש הממשלה, מונה לעמוד בראש צוות “100 הימים” של מפלגת ישר! עם איזנקוט. מדובר בצוות ייעודי שיגבש את תוכנית העבודה למאה הימים הראשונים של הממשלה הבאה, לצד תרגום התוכניות שהוכנו במפלגה למתווה יישום אופרטיבי.

מפגינים נגד הממשלה בירושלים | יוני ריקנר

בצוות צפויים לקחת חלק פרופ׳ מנו טרכטנברג ותאיר איפרגן, בכירה לשעבר בשירות הציבורי וחברת נבחרת המפלגה. על פי הודעת המפלגה, הצוות יפעל לבניית מפת דרכים למימוש מהיר של יעדי הממשלה העתידית ולייעול עבודת המערכות השלטוניות כבר בחודשי כהונתה הראשונים.

במפלגה ציינו כי המהלך נועד להבטיח יישום מהיר של תוכניות הדגל בתחומי הכלכלה, החינוך, הביטחון האישי ושירות המדינה, לצד קידום רפורמות מבניות וחיזוק הפריפריה. עוד נמסר כי הצוות יסייע בתכנון צעדי חקיקה מרכזיים ובהם הקמת ועדת חקירה ממלכתית לאירועי 7 באוקטובר, חוק יסוד: החקיקה והגבלת כהונת ראש הממשלה.

יו״ר המפלגה, גדי איזנקוט, אמר כי הקמת הצוות נועדה לאפשר “יישום מהיר, מסודר ואפקטיבי של החלטות הממשלה מיד עם תחילת דרכה”, והדגיש כי מדובר במהלך שנועד לקדם “תיקון עמוק למדינת ישראל”.

יואב הורוביץ מסר כי הצוות יפעל להכין תשתית מקצועית ליישום התוכניות עם הקמת הממשלה, וכי מטרתו היא “להבטיח השגת יעדים בצורה מהירה ומדויקת לטובת הציבור והמדינה”.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר