"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עם מועמד חדש ותוכניות עבודה סדורות: איזנקוט משיק את קמפיין מפלגת "ישר!"

מפלגת "ישר!" תשיק את הקמפיין בכנס מיוחד בדרום השרון, שבו יוצג שם נוסף לרשימה • חברי המפלגה יציגו את תוכניות העבודה בתחומי החינוך, הכלכלה, השירות לכול, ביטחון הפנים ובלימה של בריחת המוחות • ימים לפני ההשקה הבהיר איזנקוט כי שאלת החיבורים עם בנט וליברמן עדיין פתוחה: "יש לנו מטרה משותפת לנצח את הממשלה הנוכחית"

,עודכן
0השמעה
לא כל התייחסות לכישורי האנגלית היא גזענות. גדי איזנקוט. צילום: גדעון מרקוביץ'

גדי איזנקוט ישיק ב-30 ביוני את מסע הבחירות של מפלגת "ישר!" בכנס מיוחד שייערך במועצה האזורית דרום השרון.במהלך אירוע ההשקה צפויה המפלגה לחשוף שם של מועמד או מועמדת נוספים לרשימה, לצד הצגת עיקרי תוכניות העבודה בתחומים המרכזיים שבהם מבקשת המפלגה לעסוק.

>>כל העדכונים, הסקרים והניתוחים לקראת הבחירות - בעמוד הבחירות המיוחד של "היום"<<

נכון להיום כוללת רשימת "ישר!" שמונה שמות: איזנקוט,מתן כהנא, אורית פרקש הכהן,שאול מרידור, ענבר גיטי, ענבר יחזקאלי, יורם כהן ותאיר איפרגן. איזנקוט התחייב בעבר כי הרשימה תכלול 50% נשים, ובמהלך הכנס צפויה כאמור להיחשף דמות נוספת שתצטרף לנבחרת המפלגה.

משיק את הקמפיין. איזנקוט,צילום: אורן כהן

הכנס יתקיים כשנה לאחר עזיבתו של איזנקוט את כחול לבן ואת בני גנץ, ובמסגרתו יציגו חברי "ישר!" בהרצאות קצרות את עיקרי תוכניות העבודה של המפלגה בתחומים שונים, בהם חינוך, כלכלה, שירות לכול, ביטחון פנים, טיפול בפוסט-טראומה, עלייה ובלימת "בריחת המוחות".

את התוכנית לביטחון הפנים יציגיורם כהן, ראש השב"כ לשעבר, המעוניין לקבל את תפקיד השר לביטחון פנים. במפלגה אומרים כי התוכניות גובשו על ידי צוותים מקצועיים שהוקמו בתוכה, והובלו על ידי מועמדיה לכנסת.

מעוניין לקבל את תפקיד השר לביטחון פנים. ראש השב"כ לשעבר, יורם כהן,צילום: אורן בן חקון

על פי המפלגה, חברי נבחרת "ישר!" חקרו את התחומים השונים לעומק, כל אחד בהתאם לתחום מומחיותו המקצועית, נפגשו עם גורמים רלוונטיים במשק ובציבוריות הישראלית, וגיבשו תוכניות עבודה שנועדו לתת מענה לאתגרי היסוד שמולם ניצבת כיום מדינת ישראל.

החיבורים, הפריפריה והגיוס

ימים אחדים לפני השקת הקמפיין התייחס איזנקוט,בחוג בית שנערך בביתו של איש העסקים אלי קמחי בנווה מונסון, למרוץ הפוליטי וליחסיו עם נפתלי בנט ואביגדור ליברמן. "אביגדור ליברמן שאני מעריך ומוקיר רואה את עצמו מועמד לראשות ממשלה, בנט רואה עצמו מועמד לראשות ממשלה ואני רואה עצמי מועמד לראשות ממשלה", אמר איזנקוט. "יש לנו מטרה משותפת לנצח את הממשלה הנוכחית".

האפשרות לחיבור עם בנט והמפתח לניצחון: גדי איזנקוט בחוג בית בביתו של איש העסקים אל קמחי // ללא קרדיט

איזנקוט הדגיש כי שאלת החיבורים הפוליטיים במחנה עדיין אינה סגורה, וכי לדבריו הסקרים אינם מוכיחים שחיבור בין המועמדים הוא בהכרח הדרך לניצחון. "אם הייתי חושב שחיבור עם ליברמן מביא ניצחון או עם בנט או עם אחרים הייתי עושה את זה", אמר. בהמשך סימן את הפריפריה כאחד המפתחות הפוליטיים המרכזיים מבחינתו: "הדרך לנצח אותו זה לא להסתובב בהרצליה ששם אני גר או בנווה מונסון, אלא להסתובב בפריפריה".

באותו מפגש התייחס איזנקוט גם לשאלת הגיוס, ואמר כי המאבק בנושא נוגע לזהותה של מדינת ישראל. לדבריו, "ככל שהאוטונומיה החרדית מתחזקת - מדינת ישראל נחלשת". הוא הוסיף כי יהיה שותף לכל מי שיקבל שלושה עקרונות: מדינת ישראל יהודית ודמוקרטית, קבלת ערכי מגילת העצמאות וקבלת חובת הגיוס לצה"ל ולשירות לאומי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר