"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיכטר על יונתן שלו: "לקה בסימפטום בנט"

שר החקלאות תקף את פעיל מפלגת "ביחד" לאחר הסרטון שבו הודה כי לא אמר לו אמת במהלך מפגש ביניהם • "הנוכלות הקטנה שלו לא שינתה את סיבוב כדור הארץ" • עקץ גם את בנט: "הונה שישה מנדטים של הימין"

,עודכן
0השמעה
שר החקלאות אבי דיכטר. צילום: משרד החקלאות

שר החקלאות אבי דיכטר הגיב היום (ראשון) לסערה שעורר הסרטון של יונתן שלו ממפלגת "ביחד", שבו הודה כי לא אמר אמת במהלך מפגש עם השר.

"‏יונתן לא מעניין אותי. הוא לא הסיפור", אמר דיכטר, "הנוכלות הקטנה שלו לא שינתה את סיבוב כדור הארץ, אבל נראה שגם הוא לקה ב'סימפטום בנט', ראש המפלגה שלו, שהונה שישה מנדטים של הימין ובנה על הגב שלהם ממשלה בתמיכת האחים המוסלמים".

>>בחירות 2026 לכנסת ה-26 | סקרי מנדטים, מפת הגושים ועדכונים<<

>>מונדיאל 2026: לוח משחקים, תקצירים, שידורים וטבלאות<<

דיכטר ניצל את ההזדמנות כדי להסיט את הדיון לזירה הביטחונית ואמר כי הציבור צריך להתמקד בהישגי הממשלה. "ואנחנו? אנחנו תקענו אתמול בלילה דגל ישראל על הבופור ואנחנו מרחיבים את רצועת הביטחון בלבנון. זה הסיפור, זה הסיפור היחיד", אמר.

השר הוסיף כי ההכרעה תתקבל בקלפי: "בבחירות העם יכריע, נוכלים מהמרכז-שמאל עם קבוצות וואטסאפ מפוברקות, או ממשלת ימין יציבה עם חזון וביצוע. זה הכל".

ידידי@JonathanShalevמתראיין בפודקאסט ומספר בגאווה איך הוא וחבר שלו עבדו על אבי דיכטר שהם ארגון המילואים הגדול במדינה.
סרטון מדהים, והשיא שלו: אמרתי לעידו כמה קל זה לייצר השפעה כשיש לך אפס תמיכה. מילים של יונתן, והאמת הן מתארות מצוין את ראש המפלגה שלו.pic.twitter.com/er4aWHl7IT

— יקוב מנכל הטיקטוק 2.0 (@yaacov_elitzur)May 30, 2026
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר