יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ דוד ביטן. צילום: דוברות הכנסת, נועם מושקוביץ

בניגוד לעמדת היועמ"ש: הליכוד אישר תשלומים בדיעבד בבחירות לוועידה

ועדת הבחירות קיבלה את הצעת ח"כ דוד ביטן לאפשר למועמדים שלא שילמו מכספם את דמי ההשתתפות להשלים את התשלום בדיעבד • עו"ד אבי הלוי התנגד למהלך וביקש להמתין להשלמת הבדיקות החיצוניות

ועדת הבחירות של הליכוד החליטה היום לאפשר למועמדים לוועידת המפלגה, שלא שילמו מכספם את דמי ההשתתפות בבחירות, להסדיר את התשלום בדיעבד ובכך להכשיר את הפגם.

ההחלטה התקבלה בעקבות הצעתו של ח״כ דוד ביטן, ובניגוד לעמדתו של יועמ״ש הליכוד, עו"ד אבי הלוי, שהתנגד למהלך וטען כי יש להשלים תחילה את הבדיקות החיצוניות של ספר הבוחרים בבחירות לוועידה.

לדברי הלוי, רק לאחר קבלת הנתונים יש לקיים שימועים למועמדים ולבוחרים שלא שילמו בעצמם את דמי ההשתתפות ודמי החבר.

בתוך כך, סיעת יש עתיד הודיעה כי היא דוחה את ישיבת הסיעה המשותפת שתוכננה עם מפלגת "הבנטים" ביום שני הקרוב, בעקבות עומס החקיקה של הקואליציה והצורך באיוש ועדות הכנסת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...