"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נצפו יחד: גנץ והנדל התארחו במפגש אצל הורים שכולים

צבי ושרית זוסמן, ששקלו את בנם בן במלחמת "חרבות ברזל", הזמינו את השניים למפגש בביתם, לצד אנשי ציבור ונציגי ארגוני מילואים • המפלגות של השניים אינן עוברות אחוז החסימה בסקרים האחרונים

,עודכן
0השמעה
הגיעו ביוזמת ההורים השכולים. גנץ והנדל (ארכיון). צילום: צילום ארכיון: מרים צחי

בני גנץויועז הנדל התארחו אמש אצל ההורים השכולים צבי ושרית זוסמן, ששכלו את בנם בן במלחמת "חרבות ברזל". המפגש נערך ביוזמת בני הזוג, ומלבד גנץ והנדל הגיעו אליו גם נציגים מארגוני המילואים.

בפוסט שפירסם אמש צבי זוסמן בפייסבוק נכתב: "בן ז"ל כתב לנו 'אני שמח ומודה על הזכות שתהיה לי להגן על הארץ היפה שלנו ועל עם ישראל'.

"מאז שבן נפל, אני במישור האזרחי, מנסה בדרכי, להמשיך את ההגנה על הארץ היפה שלנו ועל עם ישראל. הערב, מוצאי יום השואה והגבורה, ולקראת יום הזכרון ויום העצמאות - הזמנו שרית ואני לביתנו אנשי ציבור לשיח של זכרון.

גלשנו לדיון בשאלות המטרידות אותי (ואני בטוח שאני לא היחיד) לגבי עתיד מדינת ישראל. הצילום הוא מביקור שלנו עם בן ב-2022 בעת שהוצב בקו זרעית בגבול לבנון. בתפילה לבטחון ושלום בגבול הצפוני".

עורכת הדין שבות רענן, אף היא ממפלגת המילואימניקים, הגיבה לפוסט של זוסמן וכתבה: "בזכות אנשים כמוכם יהיה לסיפור שלנו סוף טוב".

הקמפיין של מפלגת המילואימיניקים,צילום: .

כזכור, על פי שלל סקרים שפורסמו בחודשים האחרונים, כחול-לבן ומפלגת המילואימניקים של הנדל אינן עוברות את אחוז החסימה.

בתוך כך, יועז הנדל השיק קמפיין אגרסיבי תחת הכותרת "הם לא יחליטו", עם תמונה של חברי הכנסת החרדים. מדובר ברפרור לעיתונאים שהליכוד הציב בשלטי חוצות במהלך קמפיין הבחירות הקודם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר