"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לפיד מתייצב מאחורי נתניהו: "המערכה אינה פוליטית אלא איום קיומי"

ראש האופוזיציה, יאיר לפיד, פרסם מאמר במגזין The Economist, שבו הביע תמיכה פומבית בפעולה הישראלית נגד איראן - על אף ביקורתו הקודמת על התנהלות הממשלה בזירה העזתית • לפיד: "הייתה לי ביקורת חריפה על הדרך שבה נוהל המצב בעזה, אך הפעם אני מתייצב מאחורי הממשלה ומאחורי הפעולה באיראן"

,עודכן
0השמעה
ראש הממשלה בנימין נתניהו היום עם ראש האופוזיציה יאיר לפיד (ארכיון). צילום: אבי אוחיון/לע"מ

ראש האופוזיציה יאיר לפיד התייצב לצד הממשלה והפעולה באיראן: "זה לא פוליטי - זה קיומי".

ראש האופוזיציה,יאיר לפיד, פרסם מאמר במגזיןThe Economist, שבו הביע תמיכה פומבית בפעולה הישראלית נגד איראן - על אף ביקורתו הקודמת על התנהלות הממשלה בזירה העזתית.

למרות החרם, לפיד עלה לדוכן ותקף: "תראו מה עשיתם!" (ארכיון) // ערוץ הכנסת

במאמרו כתב לפיד: "הייתה לי ביקורת חריפה על הדרך שבה נוהל המצב בעזה, אך הפעם אני מתייצב מאחורי הממשלה ומאחורי הפעולה באיראן. מדוע? מפני שזה לא פוליטי - זה קיומי". לדבריו, מדובר ברגע נדיר של אחדות לאומית: "בכל שנותיי הארוכות בפוליטיקה איני זוכר קונצנזוס מוחלט כל כך, בשום נושא".

לפיד התייחס גם למגעים שנוהלו בין איראן למעצמות בעומאן, וטען כי טהרן לא פעלה בתום לב. "האיראנים לא ניהלו את המשא ומתן בעומאן בתום לב. הם רק ניסו להרוויח זמן כדי להעשיר עוד ועוד אורניום, ולבנות עוד ועוד טילים בליסטיים", כתב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר