"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בנט לנתניהו: "עליך להסביר - למה חמאס רצה שתהיה רה"מ?"
ראש הממשלה לשעבר הגיב על החשיפה באשר לניסיון חמאס להשפיע על הרכב הממשלה: "הם פחדו מממשלה בראשותי, וידעו שהיא לא תאפשר להם להתעצם ולטבוח בנו"
בנט ועבאס בהצבעות התקציב במליאה, נובמבר 2021. צילום: אורן בן חקון
נחשף במגזין "היום"

בנט לנתניהו: "עליך להסביר - למה חמאס רצה שתהיה רה"מ?"

ראש הממשלה לשעבר הגיב על החשיפה באשר לניסיון חמאס להשפיע על הרכב הממשלה: "הם פחדו מממשלה בראשותי, וידעו שהיא לא תאפשר להם להתעצם ולטבוח בנו"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

ראש הממשלה לשעבר נפתלי בנט הגיב אמש (חמישי) עלהפרסום של עמית סגל, החושף את המעורבות הישירה של חמאס בניסיון להשפיע על הרכב הממשלה בישראל ב-2021.

"ארגון הטרור חמאס, שרצח ואנס את בנינו ובנותינו, פעל כדי שנתניהו יהיה ראש הממשלה - זאת לא טענה של יריבים פוליטיים, זאת לא תיאוריה, אלה העובדות", הבהיר בנט בפוסט ברשת X וקרא כיהעדפת חמאס את נתניהו לא הייתה מקרית: "הם פחדו מממשלה בראשותי וידעו שהיא לא תאפשר להם להתעצם ולטבוח בנו, כמו שעשו בשביעי באוקטובר".

לפי החשיפה, לקראת הקמת ממשלת השינוי, התקשר בכיר בארגון הטרור חמאס ליו"ר רע"מ, מנסור עבאס. בשיחה הדרמטית, דרש הבכיר מעבאס לתמוך בהקמת ממשלה בראשות נתניהו (בתמיכת סמוטריץ' ובן גביר), והפציר בו באופן מפורש שלא לאפשר לנפתלי בנט להגיע ללשכת ראש הממשלה. מטרת חמאס, כך עולה מהדיווח, הייתה למנוע הקמת ממשלה שעשויה להיות מסוכנת יותר לאינטרסים של הארגון.

עמית סגל חשף עכשיו שארגון הטרור חמאס,
שרצח ואנס את בנינו ובנותינו,
פעל כדי שנתניהו יהיה ראש הממשלה.

חשוב לי להדגיש:
זאת לא טענה של יריבים פוליטים, זאת לא תיאוריה,
אלה העובדות שחשף עכשיו עמית סגל.

ב2021 התקשר בכיר חמאס למנסור עבאס, ודרש ממנו לתת לנתניהו להיות ראש ממשלה, ולא…pic.twitter.com/gEXG765tEU

— Naftali Bennett נפתלי בנט (@naftalibennett)February 19, 2026

"נתניהו חייב להתייצב עוד הערב מול עם ישראל ולתת תשובות", דרש בנט. "הוא חייב להסתכל בעיניים לכל משפחות נרצחי ה-7 באוקטובר, החטופים והפצועים, ולהסביר להם למה ארגון הטרור שטבח בנו רצה שהוא יהיה ראש הממשלה? למה חמאס כל כך רצה שדווקא הוא יהיה ראש ממשלה ולא בנט?"

"החשיפה של עמית סגל מוכיחה דבר אחד ברור: נתניהו טוב לחמאס".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו