"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר הביקורת של נתניהו במהלך עדותו - דוד ביטן עוקץ

השופטים החליטו כי יום עדותו של נתניהו יקוצר לשעתיים וחצי • רה"מ תקף: "אין עוד מקרה של מישהו שצריך להגיע שלוש פעמים בשבוע לדיון, דוד ביטן מגיע פעמיים" • הח"כ מהליכוד ענה: "למרות בעיות רפואיות, מופיע למשפט גם כשלא צריך להעיד"

,עודכן
0השמעה
ח"כ דוד ביטן. צילום: דוברות הכנסת, נועם מושקוביץ

השופטים במשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהונעתרו לבקשתו וסיימו הבוקר (שני) את יום העדות כבר בשעה 10:30 - לאחר שראש הממשלה דרש לאפשר לו להיפגש עם יו"ר בית הנבחרים של פרגוואי.בדיון תקף נתניהו: "לא מכיר עוד מקרה של מישהו שצריך להגיע שלוש פעמים בשבוע לבית משפט", ונתן את ח"כ דוד ביטן כדוגמה. זה מיהר לעקוץ בחזרה: "מאחל לו שבקשת החנינה תאושר".

בנימין נתניהו נפגש עם יו"ר הפרלמנט של פרגוואי במהלך העדות // אלינור שירקני קופמן

נתניהו אמר בפתח הדיון: "ביקשנו לא לקיים את הדיון היום, אני לא אוכל לפגוש אותו (יו"ר בית הנבחרים של פרגוואי) אלא אם הוא יגיע לכאן. הוא יגיע לכאן וזה יהיה מביך אם הוא לא יוכל לפגוש אותי בגלל הדיונים". לדבריו, "הפגישה היא ב-12:30, אבל אני צריך שעה. צריך להיערך לפגישה כזאת. צריך לשבת עם הצבא, עם כל הגורמים".

הוא הוסיף: "אני לא מעל החוק, אבל גם לא מתחת לחוק. אני לא מכיר עוד מקרה של מישהו שצריך להגיע שלוש פעמים בשבוע לבית משפט. דוד ביטן מגיע פעמיים".

ח"כ ביטן הגיב על כך, ועקץ את נתניהו בתגובה: "למרות בעיות רפואיות, אני מופיע למשפט גם כשלא צריך להעיד. הפרקליטות ביקשה שאופיע שלוש פעמים בשבוע. אני לא זוכה לשום הקלה ולשום הנחות, למרות תאוריות קונספירציה שרצות בתקופה האחרונה".

נתניהו נפגש עם יו"ר הפרלמנט של פרגוואי במהלך הדיון,צילום: אלינור שירקני קופמן

לדבריו, "אני מביע את הערכתי לראש הממשלה וגאה לראות אותו מנהל את המדינה לפני כל דבר אחר. יחד עם כל חברי התנועה אני מאחל לו בריאות איתנה ושבקשת החנינה תאושר".

ראול לאטורה הגיע לבית המשפט בתל אביב - ואף נכנס לאולם העדות עצמו. הוא הגיע לצד יו"ר הכנסת אמיר אוחנה, ואמר לנתניהו כי "אנחנו פה כדי להביע את תמיכתנו המלאה. אני מעריץ שלך וחושב שאתה אחד המנהיגים החשובים של העולם החופשי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר