"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
כפי שנחשף ב"היום"

"החלטה לא פשוטה": הח"כ מהליכוד פרש מהמרוץ בנתניה

אלי דלל, שצמח בעיר, לא ירוץ בבחירות בחודש הבא • "בנקודת הזמן הזו ניצבים בפני הכנסת והמדינה אתגרים מהותיים" • למערכת "היום" נודע כי דלל פרש לאחר שנתניהו סירב לתמוך בו

,עודכן
0השמעה
"מחויב להמשיך לשרת את תושבי נתניה ואת אזרחי ישראל". ח"כ אלי דלל. צילום: אורן בן חקון

לאחר הפרסום ב"היום" על הסרת התמיכה מצד נתניהו- מגיעה ההודעה הרשמית:ח"כ אלי דלל מהליכוד הודיע היום (חמישי) כי לא ירוץ בבחירות בנתניה.

רה"מ נתניהו סופד למרים פיירברג-איכר ז"ל // שמואל בוכריס

"תושבי נתניה היקרים לאחר בחינה מעמיקה,החלטתי שלא להתמודד לראשות עיריית נתניה", כתב דלל בחשבון הפייסבוק.

"זו לא הייתה החלטה פשוטה. התמיכה, האהבה והפניות הרבות שקיבלתי מתושבי העיר ריגשו אותי עד מאוד, ואני מודה לכל אחת ואחד מהם. בנקודת הזמן הזו ניצבים בפני הכנסת והמדינה אתגרים מהותיים: חוק הגיוס, הצעות חוק שאני מוביל הצפויות לעלות בקרוב במליאה, ועבודה פרלמנטרית רחבה בתקופה מדינית רגישה ומורכבת. שליחותי הלאומית מחייבת אותי להישאר בכנסת.

"אני מחויב להמשיך לשרת את תושבי נתניה ואת אזרחי ישראל במסירות, בענווה ובאחריות ולהמשיך לקדם את הערכים והעשייה שהובילתי לאורך השנים. אני מודה מכל הלב לכל מי שתמך, חיזק והאמין. אוהב אתכם".

חוסר היכולת למצוא מועמד של הליכוד, בעיר שמזוהה עם המפלגה, מהווה אירוע מורכב עבור ראש הממשלה בנימין נתניהו – שרצה לראות מועמד ליכודי מובהק בנתניה, עלול להתמודד עם אבי סלמה העצמאי. על פי סקר פנים ליכודי, סלמה זוכה ל-46 אחוזים לעומת 11 אחוזים שזכה דלל. לאחר שהגיעו לידיו ממצאי הסקר, נתניהו החליט שלא לתמוך בסלמה.

נתניה כאמור היא עיר ליכודית מובהקת. ראש העיר מרים-פיירברג איכר ז"ל, שנפטרה בחודש שעבר, אמנם לא רצה מטעם הליכוד אך הייתה ביחסים קרובים עם נתניהו, שהגיע להלוויה וספד לה מבעד לזכוכית משוריינת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר