הממשלה אישרה היום (ראשון) פה אחד את מינויים של 10 שגרירים וקונסולים במדינות שונות ברחבי העולם. בטרם ישיבת הממשלה אישר שר החוץ גדעון סער את המינויים.
לתפקיד שגריר ישראל לאוקראינה מונה רועי רוזנבליט שמכהן כיום כשגריר נייד למדינות הפסיפיק. רוזנבליט כיהן בעבר כשגריר ישראל לסנגל, כציר בשגרירות ישראל במוסקבה וכציר בשגרירות ישראל בקהיר.
לתפקיד שגרירת ישראל לארגנטינה מונתה אהובה שפילר שמכהנת כיום כראשת חטיבה באגף אירופה ושכיהנה בעבר כקונסולית הכללית של ישראל בהונג קונג. שפילר שירתה בעבר גם במדריד ובקוסטה ריקה.
לתפקיד שגריר ישראל למקסיקו ושגריר לא תושב לאיי הבהאמס ובליז מונה יועד מגן שכיהן בעבר כשגריר ישראל לאורוגוואי, כשגריר ישראל לקולומביה וכשגריר ישראל לפנמה.
לתפקיד שגרירת ישראל לקוסטה ריקה מונתה הגברת מאיה כרמלי זומר המכהנת כמנהלת מחלקה באגף אמריקה הלטינית ואשר שירתה בעבר בשגרירות ישראל בוינה ובקונסוליה הכללית של ישראל בשיקגו.
לתפקיד שגריר ישראל לאורוגוואי מונה מר אלדד חייט המכהן כמנהל מחלקה במרכז למחקר מדיני ואשר כיהן בעבר כשגריר ישראל לצ'ילה.
לתפקיד הקונסול הכללי של ישראל בדובאי מונה מר סמי אבו ג'נב המכהן כמנהל מחלקה במרכז למחקר מדיני ואשר כיהן בעבר כציר בשגרירות ישראל בירדן.
השגרירות הישראלית בבודפשט מארחת את שר החוץ סער // תקשורת שר החוץ
לתפקיד הקונסולית הכללית של ישראל ביוסטון מונתה הגברת עדי פרג'ון המכהנת כמנהלת מחלקה באגף אירופה ואשר שירתה בעבר בשגרירות ישראל בז׳נבה ובשגרירות ישראל בברלין.
לתפקיד הקונסול הכללי של ישראל בסן פרנסיסקו מונה מר רון גרסטנפלד המכהן כיום כמנהל מחלקה באגף כלכלה ואשר שירת בעבר בשגרירות ישראל באוסטרליה ובשגרירות ישראל באורוגוואי.
לתפקיד הקונסול הכללי של ישראל בשנגחאי מונה מר מתן זמיר המכהן כיום כמנהל קורס הצוערים של משרד החוץ ואשר שירת בעבר בקונסוליה הכללית של ישראל בסן פרנציסקו, בקונסוליה הכללית של ישראל בבוסטון ובקונסוליה הכללית של ישראל במומבאי.
לתפקיד הקונסול הכללי של ישראל בהונג קונג ולא תושב למקאו מונה מר אדוארד שפירא שכיהן בעבר כשגריר ישראל לאוזבקיסטן, כשגריר ישראל לבלארוס, כקונסול הכללי של ישראל בשנגחאי וכקונסול הכללי של ישראל בסנט פטרסבורג.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו