ח"כ עודה מורחק מהמליאה. צילום: אורן בן חקון

באמצע נאום טראמפ: כסיף ועודה הניפו שלטים והורחקו מהמליאה

אירוע מביש במהלך נאומו של נשיא ארה"ב במליאת הכנסת • כעבור מספר שניות הרחיקו סדרני הכנסת את השניים וזכו למחמאות מטראמפ: "זה היה יעיל"

אירוע מביך התרחש בצהריים (שני) במהלך נאומו של נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, במליאת הכנסת. חברי הכנסת איימן עודה ועופר כסיף הניפו שלטים עליהם נכתב "הכירו בפלשין", צעקו והורחקו באופן מיידי מהמליאה.

רויטרס

הטיפול המהיר של סדרני הכנסת בהרחקתם של כסיף ועודה סחט מחמאות גם מטראמפ עצמו שאמר: "זה היה מאוד יעיל".

ח"כ איימן עודה מניף את השלט, צילום: א

האירוע המביש הזה העיב במקצת על ישיבה חגיגית במסגרתה נאמו יו"ר הכנסת אמיר אוחנה, ראש הממשלה בנימין נתניהו, ראש האופזיציה יאיר לפיד, וטראמפ עצמו.

לאחר שהורחק מהמליאה, צייץ עודה בחשבון ה-X שלו: "הוציאו אותי מהמליאה רק כי העליתי את הדרישה הפשוטה ביותר, דרישה שכל הקהילה הבינלאומית מסכימה עליה: ‏להכיר במדינה פלשתינית. ‏להכיר במציאות הפשוטה הזו: ‏יש כאן שני עמים, ואף אחד לא זז מכאן".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...