"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי קצת יותר משעה: הסתיימה פגישת ראשי האופוזיציה
בזה אחר זה הגיעו רה"מ לשעבר נפתלי בנט, יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד, ח"כ בני גנץ, ח"כ אביגדור ליברמן, הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט ויו"ר "הדמוקרטים" יאיר גולן למלון שרתון לשם תיאום מהלכים • בנט ולפיד כבר נפגשו בנפרד ומחזרים אחר איזנקוט, בזמן שהם מודאגים ממצבו של גנץ בסקרים
יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד לפני פגישה ראשי האופוזיציה. צילום: יהושע יוסף

אחרי קצת יותר משעה: הסתיימה פגישת ראשי האופוזיציה

בזה אחר זה הגיעו רה"מ לשעבר נפתלי בנט, יו"ר האופוזיציה יאיר לפיד, ח"כ בני גנץ, ח"כ אביגדור ליברמן, הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט ויו"ר "הדמוקרטים" יאיר גולן למלון שרתון לשם תיאום מהלכים • בנט ולפיד כבר נפגשו בנפרד ומחזרים אחר איזנקוט, בזמן שהם מודאגים ממצבו של גנץ בסקרים

,עודכן
0השמעה
[object Object]

יממה לאחר יום השנה לטבח 7 באוקטובר, ראשי האופוזיציה נפגשנו היום (רביעי) במלון שרתון בת"א על מנת לגבש אסטרטגיה למערכת הבחירות הקרובה. הפגישה הסתיימה אחרי קצת יור משעה.

גורם המעורה בפרטים אמר ל"ישראל היום":כי ״הייתה פגישה טובה איכותית הרבה הסכמות קבעו להיפגש בהמשך, ממשיכים בתגבור הצוותים לבחירות הקרובות וכולם נחושים להפיל את ממשלת החורבן כבר במושב החורף הקרוב״.

מי שנכחו בפגישה הם: רה״מ לשעבר נפתלי בנט, יו״ר האופוזיציה יאיר לפיד, יו"ר "הדמוקרטים" יאיר גולן, יו"ר "כחול לבן", ח"כ בני גנץ, יו"ר ישראל ביתנו", ח"כ אביגדור ליברמן וחבר הכנסת לשעבר גדי איזנקוט.

ח"כ אביגדור ליברמן בדרך לפגישת ראשי האופוזיציה,צילום: יהושע יוסף

״מה שחשוב לנו הוא שהדבר הזה ינורמל" אמר גורם נוסף שהיה בפגישה. "הפגישות האלה אמורות להיות דבר שבשגרה ולא משהו שהוא ניוז. אנחנו כולנו שמחים שזה קרה הפעם עם כל ראשי האופוזיציה.״ לשאלת "ישראל היום" האם גם בני גנץ באותו הראש עם כולם אמר אותו הגורם: ״נראה לי שכן.״

בהודעה משותפת שהוציאו נכתב כי "ראשי מפלגות האופוזיציה סיימו לפני זמן קצר מפגש תיאום. המפגש עסק בתיאום מהלכים להפלת הממשלה כבר במושב החורף הקרוב והקמת ממשלת תיקון וריפוי בישראל".

בנוסף התייחסו למשא ומתן לסיום המלחמה ואמרי כי "ראשי המפלגות קראו למימוש תוכנית הנשיא טראמפ להשבת כל 48 החטופים והחטופה, והדגישו את הצעתם לרשת ביטחון לעסקה".

יש לציין כילפיד ובנט נועדו בערב חג הסוכותבנפרד. השניים מחזרים במרץ אחר גדי איזנקוט שיחבור לאחת הרשימות שלהם.

מוקדם יותר הבוקר,צייצו גנץ לפיד וליברמןציוצים ביקורתיים על יחסה של הממשלה הנוכחית לציון יום השנה לערוץ מלחמת חרבות ברזל.

ממשלת ההתנתקות.

במהלך 48 השעות האחרונות התקיימו עשרות טקסים אזרחיים לציון שנתיים לאירועי השבעה באוקטובר.

כשרכבתי בחג מיד מרדכי, ליד שדרות, הקיבוצים והמושבים - ראיתי אלפי אזרחים שפקדו את מתחם הנובה, המיגוניות והיישובים.
באף אחד מהטקסים ואתרי הזיכרון, לא ראיתי שרים מהממשלה שבאו…

— בני גנץ - Benny Gantz (@gantzbe)October 8, 2025

כאמור,אתמולנפגשו בנט ולפיד בניסיון לתאם מהלכים בתוך גוש האופוזיציה, על רקע חשש בשתי הלשכות מפיצול קולות בין המפלגות, ומהאפשרות שמפלגתו של בני גנץ לא יעבור את אחוז החסימה. הפגישה תיערך בת״א במקום נייטרלי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו