"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
אחרי המתקפות של יאיר נתניהו ובן גביר: גיבוי ראשון לרמטכ"ל משר בממשלה
השר לביטחון פנים דרש כי "להבהיר בקולו כי ימלא באופן מלא אחר הוראות הדרג המדיני" • בנו של רה"מ האשים כי ישראל כ"ץ הוא זה שהתעקש למנות את אייל זמיר
הרמטכ"ל אייל זמיר. צילום: דובר צה"ל

אחרי המתקפות של יאיר נתניהו ובן גביר: גיבוי ראשון לרמטכ"ל משר בממשלה

השר לביטחון פנים דרש כי "להבהיר בקולו כי ימלא באופן מלא אחר הוראות הדרג המדיני" • בנו של רה"מ האשים כי ישראל כ"ץ הוא זה שהתעקש למנות את אייל זמיר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

אחרי המתקפות של יאיר נתניהו ובן גביר על הרמטכ"ל אייל זמיר היום (שלישי), מגיע גיבוי ראשון משר בממשלה - שר החוץ גדעון סער.

שר החוץ גדעון סער,צילום: גדעון מרקוביץ'

"נדרש מהרמטכ״ל לבטא ללא כחל ושרק את עמדתו המקצועית בפני הדרג המדיני, אני משוכנע שכך הוא גם יעשה", כתב סער. "‏אין הוא נדרש להבהיר את כפיפות הדרג הצבאי להחלטות הממשלה משום שזה מובן מאליו, בודאי עבור מי ששרת את המדינה במדים במשך עשרות שנים".

רה"מ נתניהו בטקס החלפת הרמטכ"ל: "פעמיים המלצתי עליך כרמטכ"ל – וכעת, בפעם השלישית, "עת הזמיר הגיע"" // ISRAELPM

בפוסט ברשת X כתב היום בן גביר: "נדרש מהרמטכ"ל להבהיר בקולו כי ימלא באופן מלא אחר הוראות הדרג המדיני, גם אם יוחלט על כיבוש והכרעה".

איתמר בן גביר,צילום: יוסי זליגר

מוקדם יותר היום האשים יאיר נתניהו כי ישראל כ"ץ הוא זה שהתעקש למנות את אייל זמיר לרמטכ"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו