"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הרדיפה הפוליטית חצתה כל גבול": ח"כ מילביצקי מגיב לראשונה
יו"ר ועדת הכספים הכחיש את כל ההאשמות וכינה אותן "עלילת דם" • חבר הכנסת שאל מדוע נחקר עכשיו על אירועים ישנים שהיו ידועים למשטרה • מילביצקי הודה על תמיכה רחבה מנתניהו ושרים: "אני פה בשבילכם ולמענכם"
ח"כ חנוך מילביצקי מגיב לראשונה. צילום: חיים גולדברג/פלאש90

"הרדיפה הפוליטית חצתה כל גבול": ח"כ מילביצקי מגיב לראשונה

יו"ר ועדת הכספים הכחיש את כל ההאשמות וכינה אותן "עלילת דם" • חבר הכנסת שאל מדוע נחקר עכשיו על אירועים ישנים שהיו ידועים למשטרה • מילביצקי הודה על תמיכה רחבה מנתניהו ושרים: "אני פה בשבילכם ולמענכם"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יו"ר ועדת הכספים ח"כ חנוך מילביצקי הגיב היום (שישי)לחקירתו השבוע במשטרהבחשדות לעבירות מין ושיבוש הליכי משפט, וטען כי "לא דבק בי רבב" ושהשקרים נגדו הם "עלילת דם". מילביצקי נחקר השבוע לאחר שאישה התלוננה כי הוא אנס אותה בבית מלון בתל אביב, וכן בחשד שביקש ממנה להעיד עדות שקר בתביעת דיבה.

"השבוע האחרון היה סוער ומטלטל. גזרתי על עצמי שתיקה כי כך נתבקשתי על ידי הגוף החוקר", כתב מילביצקי בהודעה ארוכה. הוא האשים כי "באופן אינטרסנטי וציני, ניצל זאת לא רק כדי לנסות לסכל את המינוי שלי לראשות הועדה הכי חשובה בכנסת, אלא גם כדי לעקר את עצם הלגיטימיות שלי כנבחר ציבור".

מילביצקי הדגיש כי "המאורעות לגביהם נשאלתי התרחשו לפני שנים רבות והפרטים התפרסמו בסדרת כתבות טלוויזיה החל משנת 2017 ואילך והיו ידועים לכולם, גם למשטרת ישראל". לטענתו, "המעשים שיוחסו לי אינם מהווים עבירה פלילית" ושאל מדוע "עכשיו מזמינים אותי לחקירה על אותם אירועים ידועים וישנים".

חשדות כפולים

מילביצקי נחקר השבוע במשרדי להב 433 בלוד במשך מספר שעות בשני חשדות נפרדים. הראשון קשור לתלונה של אישה שטענה כי הוא אנס אותה בבית מלון בתל אביב. החשד השני נוגע לשיבוש הליכי משפט, כאשר נטען כי מילביצקי, ששימש כיועץ משפטי של עמותת "קבלה לעם", ביקש לכאורה מאישה להעיד עדות שקר בתביעת דיבה שהגישה העמותה.

"גזרתי על עצמי שתיקה". מילביצקי ועורך דינו, אפרים דמרי, צילום: שמואל בוכריס

מהמשטרה נמסר כי "היחידה הארצית לחקירות הונאה בלהב 433 זימנה וחקרה חבר כנסת מכהן ועיכבה שניים נוספים לחקירה. החקירה היתה בחשד לביצוע עבירות מתחום שיבוש מהלכי משפט. הח"כ לבדו נחקר גם בחשד לעבירות מין. עם סיום חקירת החשודים הם שוחררו, שניים מהם בתנאים".

בהודעתו, מילביצקי הכחיש בתוקף את הטענות: "לא עברתי על החוק ובוודאי שלא פגעתי מינית. מעולם. השקרים שמופצים כלפי בחלק מן התקשורת ומקבלים הדהוד והעצמה ממספר חברות כנסת שאיבדו את הדרך, הן עלילת דם".

המחאה של תנועת בונות אלטרנטיבה בסמוך לביתו של ח״כ מילביצקי, צילום: גדעון מרקוביץ

הוא הוסיף כי הוא "שואב עידוד עצום מהתמיכה חסרת התקדים" מראש הממשלה, שרים וחברי כנסת, וכי הוא "ממשיך בכל הכח" בעבודתו. עורך דינו, אפרים דמרי, אמר בתום החקירה כי "חנוך לא ירתע, לא ייסוג והוא נחוש להמשיך בשליחותו הציבורית ללא מורא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...