"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לקראת שחרור עידן אלכסנדר: הכנסת התכנסה בתגובה

מליאת הכנסת התכנסה בצל שחרורו הקרב של החטוף עידן אלכסנדר • בתחילת הדיון העלתה האופוזיציה הצעת אי אמון בממשלה

,עודכן
0השמעה
מליאת הכנסת (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

הכנסת חזרה היום (שני) לפעילות אחרי סוף השבוע, והתכנסה במליאת הכנסת בצלשחרורו הקרב של החטוף עידן אלכסנדר. בתחילת הדיון העלתה האופוזיציה הצעת אי אמון בממשלה.

זאת לאחר שאתמול הודיע ארגון הטרור חמאס כי ישחרר את החטוף עידן אלכסנדר, זאת בצל ביקורו המתקרב של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ במזרח התיכון.

יאיר לפיד בישיבת הסיעה,צילום: אורן בן חקון

מוקדם יותר היום אמר ראש האופוזיציה לפיד: "השחרור של עידן אלכסנדר משמח ושובר לב בו זמנית. מי שנשאר במנהרות החמאס הם אזרחים ישראלים. הם לא שוחררו כי ממשלת ישראל לא עשתה עסקה כדי לשחרר אותם. יש פה כשלון מדיני עם השלכות שמסכנות את בטחונה ושלומה של מדינת ישראל כולה. העולם לא החמיץ את מה שקורה פה בשבועיים האחרונים: לאמריקאים נמאס מנתניהו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר