"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בית המשפט אישר: עדות נתניהו תידחה ליום רביעי
הסיבה: עו"ד עמית חדד, סנגורו של רה"מ, מייצג גם את יונתן אוריך במסגרת פרשת קטארגייט בדיון שיתקיים מחר • לפי הבקשה, ראש הממשלה הצליח "לאחר מאמצים רבים" לשנות את לוחות הזמנים, כך שיוכל להתייצב ברביעי
נתניהו ועו"ד עמית חדד, עורך דינו. צילום: צילום מרים אלסטר/פלאש90

בית המשפט אישר: עדות נתניהו תידחה ליום רביעי

הסיבה: עו"ד עמית חדד, סנגורו של רה"מ, מייצג גם את יונתן אוריך במסגרת פרשת קטארגייט בדיון שיתקיים מחר • לפי הבקשה, ראש הממשלה הצליח "לאחר מאמצים רבים" לשנות את לוחות הזמנים, כך שיוכל להתייצב ברביעי

אלינור שירקני-קופמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיש היום (שני) בקשה לדחות את המשך עדותו במשפטו בתיקי האלפים, שהייתה אמורה להתקיים מחר (שלישי) ולקיימה ברביעי במקום. לפני זמן קצר, בקשתו אושרה - ועדותו תידחה ליום רביעי.

הסיבה לבקשת הדחייה היא מפני שעו״ד עמית חדד, סנגורו של נתניהו,מייצג גם את יונתן אוריך במסגרת פרשת קטארגייט, בדיון אשר מחר אמור להתקיים בבית משפט השלום בראשון לציון דיון בעניין מעצרו.

עו"ד עמית חדד במשרדי לה"ב 433, שם נחקר מרשו יונתן אוריך, צילום: יהונתן שאול

עורכי הדין טענו בבקשה כי הם נדרשים להיות נוכחים בדיון המעצר של אוריך וכן לייעץ לו לפני חקירה, ככל שתתקיים. "בשים לב לחוסר הוודאות האופפת אירועים אלה, אין ביכולת הח״מ לנקוב בשעה שבה יוכלו להתייצב לחידוש שמיעת עדותו של ראש הממשלה מחר", נכתב בבקשה.

לאחר מאמצים רבים

לפי הבקשה, ראש הממשלה הצליח "לאחר מאמצים רבים" לשנות את לוחות הזמנים כך שיוכל להתייצב בבית המשפט ביום רביעי. לאור אישור הדחייה, עדותו של עד ההגנה חן נהורן, שהייתה קבועה ליום רביעי, תידחה למועד אחר.

בנימין נתניהו%3A "לא היה להם שום דבר להראות%2C חקירה פוליטית" %2F%2F דוברות ראש הממשלה

כזכור, אמש ביקש נתניהו שעדותו תשמע במהלך השבוע הקרוב במשך יומיים, במקום שלושה, וזאת כי עליו להופיע בפני וועדת חוץ וביטחון נוכח ״התמשכות הלחימה בכלל הזירות״. נתניהו ביקש להעיד בשני וביום שלישי או רביעי, להחלטת בית המשפט.

התחדשה לחימה בכל הזירות. גנין, צילום: רשתות ערביות

השופטים קבעו כי נתניהו יעיד היום ומחר ולאור ביטול הדיון קבעו עדות ארוכה מהרגיל (09:30 עד 18:00). יחד עם זאת, עדותו של נתניהו היום קוצרה בעקבות זימונו למתן עדות פתוחה בפרשת קטאר-גיייט. וכן כעת, נתניהו מבקש לשנות את מועד עדותו כך שיעיד ברביעי במקום שלישי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...