"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נתניהו ביטל דיון על החטופים - וזימן ישיבת ממשלה ב-21:00

פחות משלוש שעות לפני המועד, השרים זומנו לישיבה במשרד רה"מ בירושלים • לפי דיווחים, הישיבה לא תעסוק בהדחת ראש השב"כ רונן בר

,עודכן
0השמעה
הקבינט מתכנס (ארכיון). צילום: קובי גדעון/לע"מ

ישיבת הממשלה תתקיים הערב (שלישי) בשעה 21:00. כך עודכנו שרי הממשלה.חרף חידוש המלחמה, בישיבה עשוי ראש הממשלה בנימין נתניהו לקיים דיון על הדחתו של ראש השב"כ רונן בר. לפי דיווחים שונים, טוענים כי עניין הפיטורים לא צפוי לעלות הערב לדיון. מוקדם יותר נמסר כי נתניהו ימסור הצהרה הערב בשעה 20:00 מבלי לענות לשאלות. מיד לאחר ההצהרה יכנס נתניהו דיון ביטחוני בנושא החטופים עם צוות המשא ומתן.

נציין כי השרים לא קיבלו הודעה מה יהיה על סדר היום. לפי ההערכות נתניהו יביא את פיטורי ראש השב"כ אך מנסה לעכב את זה כדי לא להדליק את ההפגנות. בשעה 20:30, היה אמור נתניהו לכנס דיון בנושא החטופים עם צוות המו"מ - כשברקע החשש הגובר לשלומם בעקבות חידוש תקיפות חיל האוויר ברחבי רצועת עזה.

מוקדם יותר, בית המשפט העליון דחה על הסף את עתירתם של התנועה לאיכות השלטון ו״פורום חומת מגן לישראל״ שביקשו למנוע לכנס ישיבת ממשלה שמטרתה לפטר את רונן בר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר