"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סמוטריץ' ימריא לביקור אצל מקבילו שר האוצר האמריקני
שר האוצר יפגש בארה״ב עם סקוט בסנט בשבוע הבא • הפגישה היא סימן לשינוי הגישה של ממשל טראמפ ביחס לסמוטריץ' לאחר שבממשל ביידן סירבו לשתף איתו פעולה
סקוט בסנט ובצלאל סמוטריץ'. צילום: אי.פי.איי ואורן בן חקון

סמוטריץ' ימריא לביקור אצל מקבילו שר האוצר האמריקני

שר האוצר יפגש בארה״ב עם סקוט בסנט בשבוע הבא • הפגישה היא סימן לשינוי הגישה של ממשל טראמפ ביחס לסמוטריץ' לאחר שבממשל ביידן סירבו לשתף איתו פעולה

אמיר אטינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר האוצר בצלאל סמוטריץ' ימריא ביום שלישי הבא לביקור קצר בארה״ב שם יפגש עם מקבילו שר האוצר האמריקני, סקוט בסנט, ועם גורמי ממשל נוספים. הביקור יהיה קצר ויארך עד יום חמישי.

מדובר בביקור שמסמל את שינוי הגישה של ממשל טראמפ ביחס לסמוטריץ', שכן ממשל ביידן הקודם לא שיתף איתו פעולה.

לדוגמה, ביידן אמר במהלך הכהונה כי הממשלה של נתניהו ״קיצונית״ ורמז לסמוטריץ ובן גביר. שגרירות ארה״ב בישראל לא הזמינה את סמוטריץ (וגם את בן גביר) לטקס העצמאות האמריקני וגם דווח בתחילת הקדנציה של הממשלה כי בכירים בממשל החרימו את נאומו של סמוטריץ' בבונדס.

כאמור הממשל הנוכחי שינה גישה ביחסו לסמוטריץ, והשליח המיוחד של טראמפ לאזור, סטיב וויטקוף, נפגש עם סמוטריץ' בזמן ביקורו בארץ והשניים שוחחו על הסכם החטופים ועתיד עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...