"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בלי כאבי בטן: שרת התחבורה מירי רגב נצפתה עושה קניות בבודפשט

בזמן שעשרות אלפי ישראלים תקועים בחו"ל בלי יכולת לחזור הביתה, הרכבת מושבתת וישראל מותקפת, שרת התחבורה וחברת הקבינט מבלה בחו"ל • אל"מ (מיל') אבנר ירקוני חשף את התמונה של רגב ב"שופינג" בבודפשט וגולשים רבים זעמו על התנהלותה בעת משבר ביטחוני

,עודכן
0השמעה
השרה מירי רגב בקניות בבודפשט (ארכיון). צילום: מתוך חשבון הטוויטר של אבנר ירקוני

סערה ציבורית התעוררה אתמול ברשתות החברתיות לאחר שאל"מ (מיל') אבנר ירקוני, טייס קרב לשעבר ועורך דין, פרסם בחשבון הטוויטר שלו תמונה של שרת התחבורה מירי רגב עושה קניות בבודפשט. הפרסום הגיע בעיתוי רגיש במיוחד, כאשר ישראל מתמודדת עם מתקפה איראנית, פיגוע ירי קטלני ביפו, ולחימה בדרום לבנון.

לכל הישראלים התקועים בחו"ל
בוודאי תהיתם מה מירי רגב (שרת התחבורה)
עושה למען השבתכם ארצה
אז הנה 👇👇

(שׁוֹפִּינְג בבודפשט. ועל הפרק - תכשיטים...)pic.twitter.com/QdkCiJqnhq

— Neri Yarkoni (@YarkoniNeri)October 1, 2024

ירקוני, ששירת בעבר כפרקליט פיקוד המרכז וכראש מנהל התעופה האזרחית, כתב בציוציו: "לכל הישראלים התקועים בחו"ל בוודאי תהיתם מה מירי רגב (שרת התחבורה) עושה למען השבתכם ארצה אז הנה (שׁוֹפִּינְג בבודפשט. ועל הפרק - תכשיטים...)". הפוסט זכה במהירות לתגובות רבות מצד עוקבים שהביעו זעם וביקורת על התנהלותה של השרה.

הביקורת הציבורית מתמקדת בעיקר בשאלת תפקודה של שרת התחבורה בעת משבר, כאשר אזרחים ישראלים רבים מתקשים לחזור ארצה בשל המצב הביטחוני המתוח. רבים מהמגיבים הביעו תסכול מכך שבזמן שהם מחפשים דרכים לשוב הביתה, השרה האחראית על מערך התחבורה עוסקת בקניות פרטיות בחו"ל.

עד כה, לשכת שרת התחבורה לא הגיבה לפרסומים. האירוע מעלה שאלות נוקבות לגבי התנהלות בכירי ממשלה בעתות משבר ומדגיש את הציפייה הציבורית לנוכחות ומעורבות של נבחרי ציבור בזמנים מאתגרים אלו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר