"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לפיד תוקף את נתניהו: "האם זה הסנדרט שמדינה שלמה יושבת מבוהלת ומחכה שיתקיפו אותה?"
יו"ר האופוזיציה כינה את השר בן גביר "נרקומן התקשורת", ביקר את מדיניות ביטחון הפנים, את ההמתנה בציבור ללא נודע וכן את מצב הכלכלה במדינה: "הכלכלה מתפרקת וברור לגמרי שאין בממשלה אף גורם אחד שעוסק בזה" • לדברי יו"ר האופוזיציה, הממשלה תפורק עם החזרה מהפגרה ולאחר מכן יתחולל "ריסטארט" במדינה

Loading...

יאיר לפיד לשאלת ישראל היום:"אנחנו נדע לעבוד עם כל הגורמים בשביל להקים פה ממשלה אחרת" (ארכיון) // יהודה שלזינגר

לפיד תוקף את נתניהו: "האם זה הסנדרט שמדינה שלמה יושבת מבוהלת ומחכה שיתקיפו אותה?"

יו"ר האופוזיציה כינה את השר בן גביר "נרקומן התקשורת", ביקר את מדיניות ביטחון הפנים, את ההמתנה בציבור ללא נודע וכן את מצב הכלכלה במדינה: "הכלכלה מתפרקת וברור לגמרי שאין בממשלה אף גורם אחד שעוסק בזה" • לדברי יו"ר האופוזיציה, הממשלה תפורק עם החזרה מהפגרה ולאחר מכן יתחולל "ריסטארט" במדינה

אמיר אטינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

"אין הרתעה ואין ממשלה":בפתח ישיבת הסיעה של "יש עתיד" ביקש יו"ר האופוזיצאיה, יאיר לפיד, להפנות שאלה לממשלה הנוכחית אשר מצויה בפגרה. " זה הסטנדרט החדש? האם זה מקובל עליכם שכבר חמישה ימים מדינה שלמה יושבת ומחכה מתי יפציצו אותנו? כי אין הרתעה ואין ממשלה". לפיד האשים כי תחת הממשלה הנוכחית ישנו פחד בציבור שבא לידי ביטוי גם בכך הורים צעירים נמנעים מללכת לגינה הציבורית עם ילדיהם בעיצומו של החופש הגדול, בשל הריחוק ממרחב מוגן. הוא ציין אתהודעותיהן של חברות התעופה הזרות שמבטלות את טיסותיהןלישראל וממנה, מאחר שלדברי לפיד: "אין פה על מי לסמוך, כולם מחכים ומחכים ולא יודעים למה הם מחכים".

לאחר הביקורת על המדיניות הנוכחית שמובלת בידי הממשלה הוסיף לפיד לבקר את השר לביטחון לאומי ואת התנהלותו: "האם זה הסטנדרט החדש שאחרי פיגועים מגיע לזירת הפיגוע נרקומן התקשורת, השר לבטחון לאומי, כדי להודיע לאזרחי ישראל שהוא לא יודע להגן עליהם, אז הם צריכים להגן על עצמם?". לאחר מכן, התייחס יו"ר האופוזיציה למצבם העגום של תושבי הצפון, שעדיין מפונים מבתיהם: " האם זה הסטנדרט החדש שתושבי הצפון לא יקבלו אפילו רמז מהממשלה מתי הם חוזרים הביתה. פינו אותם בהתקף של פאניקה, לפני עשרה חודשים, וזהו. אף אחד אפילו לא מעמיד פנים שהוא מנסה להחזיר אותם הביתה".

בן גביר בזירת הפיגוע בחולון, צילום: יוסי זליגר

גם לסוגיית התקציב וליוקר המחיה התייחס יו"ר האופוזיציה הזועם שאמר: "מעמד הביניים מתרסק, הכלכלה מתפרקת וברור לגמרי שאין בממשלה אף גורם אחד שעוסק בזה. לא מעניין אותם". הוא הביע חוסר אמון בממשלה, מאחר שבעיניו חוסר תפקוד מתמשך, לא מתוקן בעתות מלחמה. "הם לא מסוגלים, יש להם אפס יכולות ניהול ואפס מנהיגות, וזה כבר לא ישתנה. ככה הם", אמר.

בסיום דבריו, ציין לפיד כי הוא מאמין שממשלת נתניהו לא תחזיק ו"תפורק לאחר הפגרה המיותרת הזו". כשאתה יודע איפה הבעיה, אתה גם יודע מה לתקן. אנחנו נפעיל מחדש את המדינה, נעשה לה 'ריסטארט', נחזיר את הבטחון האישי ונוריד את יוקר המחיה ובעיקר לא נסכים שאזרחי ישראל יישבו בבית וישאלו את עצמם מתי יורים עליהם בפעם הבאה", אמר ח"כ לפיד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...