"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תוקף את ראשי מערכת הביטחון - בעודו מבלה בארה"ב: התיעוד החדש של יאיר נתניהו
העיתונאי בן כספית פרסם תמונות של בנו של רה"מ • כזכור בפברואר השנה, ה"דיילי מייל" הבריטי פרסם צילומים שבהם נצפה בנו של ראש הממשלה על מרפסת במגדל היוקרה במיאמי שבפלורידה
יאיר נתניהו עם אביו (ארכיון). מאשים את בנט ולפיד. צילום: אי.אף.פי

תוקף את ראשי מערכת הביטחון - בעודו מבלה בארה"ב: התיעוד החדש של יאיר נתניהו

העיתונאי בן כספית פרסם תמונות של בנו של רה"מ • כזכור בפברואר השנה, ה"דיילי מייל" הבריטי פרסם צילומים שבהם נצפה בנו של ראש הממשלה על מרפסת במגדל היוקרה במיאמי שבפלורידה

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"אם שאלתם את עצמכם איפה הבטלן הגולה, אז הנה הוא. פארק יוסמיטי. עם בת לוויה ושני מאבטחים, על חשבוננו". צייץ העיתונאי בן כספית בחשבון הטוויטר שלו ופרסם תמונות מבילוי בנו של נתניהו.

בעוד המתיחות בישראל גוברת, דווח כי יאיר נתניהו, בנו של ראש הממשלה, נראה מבלה בפארק הלאומי יוסמיטי שבקליפורניה. העיתונאי בן כספית חשף את המידע ברשתות החברתיות, תוך שהוא מציין כי נתניהו הצעיר מלווה בבת זוג ושני מאבטחים "על חשבון הציבור".

במקביל לטיול בארצות הברית, יאיר נתניהו המשיך את פעילותו הדיגיטלית באינסטגרם, שם שיתף תכנים המבקרים בחריפות את מערכת המשפט הישראלית. בין היתר, הוא העלה פרסומים נגד הפרקליטה הצבאית הראשית ופרקליט המדינה, עמית איסמן, וקרא להפגנה מול משרדי הפרקליטות בתל אביב תחת הסיסמה "אל תגע בלוחמים שלנו".

התנהלותו של יאיר נתניהו ממשיכה לעורר ביקורת ציבורית, כאשר מחד הוא נהנה מחופשה בחו"ל, ומאידך ממשיך להלהיט את הרשתות החברתיות בנושאים רגישים הנוגעים למערכת המשפט והביטחון בישראל.

כזכור בפברואר השנה, ה"דיילי מייל" הבריטי פרסם צילומים שבהם נצפה בנו של ראש הממשלה,על מרפסת במגדל היוקרה במיאמי שבפלורידה.

על פי הפרסום, עלות השכירות החודשית של הדירה מוערכת ב-5,000 דולר. כמו כן, בחרו באתר הבריטי להדגיש את הניגוד הצורם בין המלחמה הקשה, שבה נתונה ישראל, לחיי התענוגות בנכר של נתניהו הבן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...