"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"הולכים רק לגנרלים": אפרת רייטן בביקורת על מפלגת העבודה
חברת הכנסת קראה לחשבון נפש במפלגה ובירכה על האיחוד הצפוי עם מרץ • "אנחנו רוצים להיות מפלגה שלא צריכה להסתפק בכמה מנדטים, אלא להגיע לקהל הרחב"

אפרת רייטן: ״האיחוד יגרום לכך שנפסיק להיות מפלגה של כמה מנדטים״ // משען

"הולכים רק לגנרלים": אפרת רייטן בביקורת על מפלגת העבודה

חברת הכנסת קראה לחשבון נפש במפלגה ובירכה על האיחוד הצפוי עם מרץ • "אנחנו רוצים להיות מפלגה שלא צריכה להסתפק בכמה מנדטים, אלא להגיע לקהל הרחב"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

חברת הכנסת מטעם מפלגת העבודה ביקרה הבוקר (שישי) ב"שישי תרבות" של "משען" את האופן בו מתנהלת מפלגתה. "מפלגת העבודה צריכה לעשות גם חשבון נפש למה תמיד אנחנו הולכים רק לגנרלים", ורמזה ליו"ר המפלגה המאוחדת – יאיר גולן.

"עם זאת, אני רואה את האיחוד שיאושר השבוע כהפקת לקחים על מה שקרה במפלגה שלנו", אמרה בהתייחס לאיחוד הצפוי עם מפלגת מרצ. "אנחנו מודעים לכעס שיש על מירב מיכאלי. אבל עכשיו אנחנו רוצים להיות מפלגה שלא צריכה להסתפק בכמה מנדטים, אלא להגיע לקהל רחב. אנחנו לא צריכים לעורר אנטיגוניזם״.

אפרת רייטן (ארכיון),צילום: אורן בן חקון

לדבריה המפלגה איננה מעוניינת להיות סקטוריאלית, ומעוניינת להוביל תהליכים במדינה. "יש אנרגיה חיובית סביב האיחוד הזה וצריכים לנצל את זה".

במהלך דבריה התייחסה רייטן גם לגיוס החרדים. "יש לי ילד בסדיר ביחידת עילית, יש לי בעל במילואים ואני רואה ושומעת שמקורות החיילים מצטמצמים לנו וחלק מזה זו הסיבה שאנחנו לא תוקפים בצפון. המלחמה בעזה הרי במילא נגמרה, ויש הרבה דברים שצריכים לעצור ולחשוב מה עושים עם הצבא, עם מערכת הביטחון ואולי לחשוב על חילופי גברא".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו