"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
מפלגת העבודה לא חתמה על ההצהרה נגד התובע בהאג - וזו הסיבה
106 חברי קואליציה ואופוזציה חתמו על הצהרה על ההחלטה בעניין הצווים נגד ראש הממשלה ושר הביטחון • "ביטוי מובהק של אנטישמיות" • ח"כ נעמה לזימי: "זאת הדרך של ביבי לחמוק מהכרעות מנהיגותיות"
מליאת הכנסת.. צילום: אורן בן חקון

מפלגת העבודה לא חתמה על ההצהרה נגד התובע בהאג - וזו הסיבה

106 חברי קואליציה ואופוזציה חתמו על הצהרה על ההחלטה בעניין הצווים נגד ראש הממשלה ושר הביטחון • "ביטוי מובהק של אנטישמיות" • ח"כ נעמה לזימי: "זאת הדרך של ביבי לחמוק מהכרעות מנהיגותיות"

,עודכן
0השמעה

106 חברי כנסת, קואליציה ואופוזיציה, חתמו היום (שני) על הצהרה כנגדהצהרת התובע בהאגבעניין צווי המעצר. "אף אחד לא יכבול את ידיה של מדינת היהודים להגן על עצמה״. מי שלא חתם על ההצהרה היו חברי מפלגות העבודה רע"ם וחד״ש תע״ל. "הצהרה חסרת משמעות".

התובע בביה"ד בהאג מודיע על בקשתו להוציא צווי מעצר נגד בכירים בישראל ובחמאס

"מדינת ישראל נמצאת בעיצומה של מלחמה צודקת נגד ארגון טרור נפשע", נכתב בהצהרה. "צה״ל הוא הצבא המוסרי ביותר בעולם. חיילינו הגיבורים נלחמים בעוז ובמוסריות שאין שנייה לה, בהתאם לדין הבינלאומי, כפי שאף צבא אחר לא עשה מעולם".

לדבריהם ההשוואה בין מנהיגי ישראל לראשי חמאס היא "פשע היסטורי בל יימחה וביטוי מובהק של אנטישמיות. אנחנו דוחים זאת בשאט נפש. שנה אחרי השואה, אף אחד לא יכבול את ידיה של מדינת היהודים להגן על עצמה״.

ח"כ נעמה לזימי (ארכיון),צילום: אורן בן חקון

ח״כ נעמה לזימי מפלגת העבודה אמרה כי מדובר בהצהרה חסרת משמעות. "אין לי כל כוונה לחתום על הצהרה חסרת משמעות והשפעה שנועדה להיות כלי במשחק של ביבי לקבל לגיטימציה ולבצר את השלטון המושחת והגרוע שלו.

"זאת הדרך של ביבי לחמוק מהכרעות והחלטות מנהיגותיות ובמקום זה לייצר הצהרות ריקות ולהמשיך לפזר אויר חם ולא לפעול ממשית. החלטת בית הדין בעניין ישראל מבישה ועושה השוואה בלתי מתקבלת על הדעת שמכאיבה לכולנו, אך גם היא חלק מהכישלון המוחלט של ביבי והנהגתו. שיקח אחריות וילך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו