"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

סמוטריץ' לנתניהו: אין מרחב תמרון להכנסת סער לקבינט

לאחר הצבת האולטימטום של סער, רה"מ בדק מול שר האוצר את היתכנות צירופו של יו"ר הימין הממלכתי לקבינט ללא צירוף סמוטריץ' - וקיבל תשובה שלילית • גם בן גביר מתעקש לקבל מקום בקבינט המצומצם אם נתניהו ייענה לדרישת סער • גורמים בליכוד הגיבו לשניים: "לכם יש תיק בכיר, לסער אין"

,עודכן
0השמעה
רה"מ בנימין נתניהו, בצלאל סמוטריץ' וגדעון סער. צילום: אורן בן חקון, אלכס קולומויסקי, דני שם טוב

ראש הממשלה נתניהו שוחח אמש (שלישי) עם שר האוצר סמוטריץ' ושאל האם יש מרחב תמרוןלהכנסת סער לקבינט המלחמהללא צירופו, האחרון השיב בשלילה והעביר מסר לפיו - אין פתיחה של קבינט המלחמה, לרבות משקיף, ללא הצירוף שלי לקבינט המצומצם.

בתוך כך, גם בן גביר מתעקש לקבל מקום בקבינט המצומצם אם סער מצורף לאותו פורום.

סער הודיע על פירוק המחנה הממלכתי ודורש להצטרף לקבינט המלחמה // אלעד גוטמן

בשעות הבוקר נתניהו קיים שורת התייעצויות עם יריב לוין ודרעי בניסיון לפתור את הפלונטר של סער, שכן הוא מצוי בבעיה מול שותפיו בן גביר וסמוטריץ' וכן גנץ, שמתנגד להרחבת הקבינט. באחד הרעיונות, עלתה המחשבה כי סער יקבל רק משקיף, ולא חבר בעל זכות הצבעה, אך גם רעיון זה נתקל בקשיים מול סמוטריץ' ובן גביר.

מתעקש לקבל מקום בקבינט המצומצם אם סער מצורף לאותו פורום. השר לביטחון לאומי בן גביר (ארכיון),צילום: חיים גולדברג/פלאש90

אם השניים יכנסו לקבינט המצומצם - גנץ עשוי לפרוש מהממשלה, אך הערכה היא כי על כניסה של סער בלבד הוא לא יפרוש. בליכוד טוענים כלפי סמוטריץ' ובן גביר, כי: "ראשי מפלגות בממשלה הם או עם תיק בכיר או בקבינט המלחמה. לסער אין תיק, לכם יש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר