"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סער הקליד - והועזב: ההתכתבות בקבוצת הוואטסאפ של המחנה הממלכתי | בלעדי

גנץ, שעודכן על ההחלטה מהתקשורת, איחל "בשם כולם תודה ובהצלחה" • שאשא ביטון כתבה אחרי שעתיים: "תודה בני" • סער לא הספיק לכתוב

,עודכן
0השמעה
סער, גנץ ואיזנקוט. צילום: יוסי זליגר

ההתכתבות בקבוצה הסגורה מתפרסמת לראשונה:לאחרהפרישה הדרמטית של גדעון סער מהמחנה הממלכתי, כך נראה הוואטסאפ של חברי המפלגה:

20:24 (כעשרים דקות אחרי ההודעה לעיתונות),בני גנץ:

ערב טוב לכולם
כלל החברים.
שמעתי על ההחלטה ובשם כולם אני מאחל: גדעון; יפעת; זאב ושרן - תודה ובהצלחה.

אחרי שעתיים, יפעת שאשא ביטון:

תודה בני.

לאחר מכן:

סער מתחיל לכתוב, לא מסיים, והוא יחד עם שאשא ביטון, אלקין והשכל מוצאים מהקבוצה.

צילום: אלעד גוטמן

כידוע, סער הודיע היום על פירוק המחנה הממלכתי ועל דרישתו להצטרף לקבינט המלחמה. "אני מכבד את ידידיי, נציגי המחנה הממלכתי בקבינט המלחמה", אמר סער בהתכוון לגנץ ולגדי איזנקוט, "אך לצערי הם אינם מבטאים בו את הקול, את העמדות ואת הדגשים שאני הייתי מביא לשם", ציין. גנץ, מצידו, הסתפק בציוץ קצרצר: "תודה ובהצלחה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר