"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"נקים מסגרת פוליטית חדשה": יאיר גולן הודיע כי ינסה לאחד את מפלגות השמאל

גולן הודיע כי יתמודד לראשות מפלגת העבודה כחלק מניסיון לאחד בין מפלגת מרצ לבין יוצאי מחאת קפלן • ההודעה מגיעה לאחר ההודעה כי הבחירות לראשות המפלגה יתקיימו בחודש מאי, ולאחר סירובה של יו"ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי, להצעות לקידום העניין

,עודכן
0השמעה
יאיר גולן. צילום: דודו גרינשפן

כחלק ממהלך גדול לאיחוד של מרצ ויוצאי המחאה בקפלן, סגן הרמטכ"ל וחבר הכנסת לשעבר יאיר גולן, הודיע כי הוא מתכוון להתמודד על ראשות מפלגת העבודה. ההודעה מגיעה לאחר ההודעה כי הבחירות למפלגה ייתקימו בחודש מאי הקרוב.

הפגנה בעד בחירות בקפלן בתל אביב // אבי כהן

"יש לנו שתי משימות: לפרק את הממשלה הכי מהר שאפשר ולאחד את המחנה" נמסר מטעם יאיר גולן. "לצערנו מרב מיכאלי כופה פריימריז פנימיים בעבודה ומתנגדת לאיחוד המחנה. ניבחר, נאחד תוך כדי ונקים מסגרת פוליטית חדשה שתאחד את כל המחנה הליברל-דמוקרטי תחת מותג חדש".

כאמור, ההודעה מגיעה לאחר שח"כ ויו"ר מפלגת העבודה מרב מיכאלי סירבה להצעות לקידום איחוד במפלגות השמאל ועריכת פריימריז משותפים לראשות הגוש. לדברי ח"כים במפלגת העבודה נושא האיחוד יהפוך לשאלה המרכזית בפריימריז הקרוב.

במשך כמה שבועות ביקש ח"כ גלעד קריב לקדם את איחוד מפלגות הגוש. לדבריו, מיכאלי ואנשיה סירבו ולאור העובדה שלפי החוקה היו"ר שולטת במה שעולה לועידה וכי ההצעה לא עלתה.

מסרבת לקדם לאיחוד מפלגות השמאל. מיכאלי,צילום: אורן בן חקון

"צו השעה הוא איחוד כוחות בשמאל הציוני והצבת אלטרנטיבה ברורה לימין הלאומני ולמרכז המזגזג| אמר קריב. "בכוונתי להמשיך ולפעול לקידום איחוד הכוחות מתוך מפלגת העבודה, למרות הניסיון הלא ראוי למנוע דיון פתוח ודמוקרטי בנושא".

״מדינת ישראל נמצאת בשבר גדול וכדי לצאת ממנו נדרשות בחירות שיביאו לעם שלנו הנהגה חדשה, למפלגת העבודה יש תפקיד חשוב בשיקום מדינת ישראל והיא חייבת להגיע לשם מוכנה וחזקה" אמרה מיכאלי. "לכן, כפי שהתחייבתי, אנו מוציאות לדרך את הבחירות לראשות המפלגה ואני מזמינה את כל מי שמאמינה ומאמין בדמוקרטיה אמיתית, בשוויון ובתקווה להצטרף לעבודה ולהתמודד״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר