"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות איומי עבריינים: אבטחה הוצמדה לאיימן עודה

מסרונים שהועברו ליו"ר הרשימה המשותפת הובילו את קצין הכנסת להחליט על סידורי אבטחה • מטעם מפלגתו חד"ש נמסר: "ארגוני הפשע בחברה הערבית קיבלו אור ירוק מהממשלה להשתולל ולרצוח, וכעת הם מרגישים בנוח לאיים אפילו על חברי כנסת המנסים לעצור אותם"

,עודכן
0השמעה
ח"כ איימן עודה (ארכיון). צילום: אורן בן חקון

קצין הכנסת הודיע היום (שבת) כי הוא החליט על סידורי אבטחה סביב ח"כ ויו"ר סיעת הרשימה המשותפת איימן עודה.

ההחלטה מגיעה בעקבות מסרונים מגורמי פשיעה ששנשלחו לעודה, וזה העבירם לקצין הכנסת. כאמור, לאחר הערכה שקיים קצין הכנסת - הוא החליט על סידורי אבטחה לח"כ עודה וסביבתו.

עודה נפגש עם נתניהו בעקבות הרציחות במגזר: "המבחן יהיה מבחן התוצאה"

מטעם מפלגתו חד"ש, אחת השותפות ב'רשימה המשותפת', נמסר: "ארגוני הפשע בחברה הערבית קיבלו אור ירוק מהממשלה להשתולל ולרצוח, וכעת הם מרגישים בנוח לאיים אפילו על חברי כנסת המנסים לעצור אותם. רק מדינה שאינה מכבדת את עצמה מסוגלת להתעלם ממצב בו נבחרי ציבור מאוימים ואף נרצחים בידי עבריינים.

חד"ש כולה עומדת לצידו של ח"כ עודה, ולא תכנע בפני ארגוני הפשע או הממשלה הגזענית שמעודדת אותם, נמשיך להיאבק ללא פחד למען הזכות לחיים בכבוד".

מהמשטרה נמסר כי "בניגוד לפרסומים שגויים משטרת ישראל אינה מאבטחת את ח״כ איימן עודה. לפני מספר ימים הוגדר ח״כ עודה כמאויים דרגה 2, מדובר בדרגת איום שאינה כוללת אבטחה צמודה. משטרת ישראל שבה ומבקשת מהציבור והתקשורת לבדוק כל מידע בטרם פורסם מול הגורמים הרשמיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר