"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ח"כ יאיר לפיד נגד הממשלה: "הגיע הזמן להודות - הבטחת החזרת הביטחון היא כישלון טוטאלי"

יו"ר האופוזיציה ביקר בחריפות את ראש הממשלה ואת השרים בעקבות הפיגועים האחרונים • לפיד השווה גם בין יחסי הדרג המדיני והביטחוני: "בנט ואני עודדנו את הקצונה הבכירה, לא תקפנו אותם"

,עודכן
0השמעה
יאיר לפיד. צילום: אורן בן חקון

בעקבות המצב הביטחוני המדרדר ושרשרת הפיגועים:יו"ר האופוזיציה, יאיר לפיד, השווה בחשבון הפייסבוק שלו את תפקוד הממשלה הקודמת אל מול תפקוד הממשלה הנוכחית בענייני הביטחון: "למה ממשלת המרכז טיפלה טוב יותר בטרור ממשלת ״ימין על המלא?".

לפיד כתב: "בין שתי התקופות הללו לא חל במדינה שום שינוי סטטיסטי דרמטי. מספר התושבים לא השתנה, לא הייתה מלחמה משמעותית. גם הדמויות המקצועיות לא השתנו. אותו מפכ"ל, אותו ראש שב"כ, אותו אלוף פיקוד המרכז. יש רק הבדל משמעותי אחד בין שבעת החודשים האחרונים של 2022 לשבעת החודשים הראשונים של 2023: זו לא אותה ממשלה.

לפיד ובנט. גם בכהונתם המצב הביטחוני היה רע מאוד,צילום: אורן בן חקון

"הגיע הזמן להודות שהבטחת הבחירות המרכזית שלהם – להחזיר את הביטחון האישי – היא כישלון טוטאלי. במהלך מערכת הבחירות נהג איתמר בן גביר לזעוק מול כל מצלמה, 'מי כאן בעל הבית?' שבעה חודשים ועשרות נרצחים אחר כך הגיע הזמן לשאול - באמת מי?".

שוב בזירת פיגוע: עימות בין ח"כ בן גביר לשר בר-לב

עוד כתב: "חלק מרכזי בתפיסה של ממשלת המרכז, היה הכבוד לדרג המקצועי. פעלנו איתם באופן צמוד ומתוך כבוד לידע ולניסיון שלהם. היה ברור שגם בתקופות ביטחוניות מתוחות לא יהיה מצב שהדרג המדיני – שרים וח"כים – יתקפו את הדרג המקצועי. איש מאיתנו לא העלה בדעתו לפקפק במקצועיות או במניעים של הרמטכ"ל או של ראש השב"כ.

איתמר בן גביר,צילום: אורן בן חקון

|גם נפתלי בנט וגם אני עודדנו את הקצונה הבכירה להביע את עמדתה בחופשיות ולהביא לשולחן פתרונות יצירתיים. הם ידעו שגם אם מהלך מסוים לא יצליח, הדרג המדיני לעולם לא יאשים אותם".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר