"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכירים בקואליציה טוענים: מתקרבת פגישה בין נתניהו לגלנט
הדעות בקואליציה חלוקות לגבי חזרתו של שר הביטחון • סמוטריץ' ובן גביר לא היו מתנגדים לראות אותו מחוץ למשרד • דרעי לוחץ להשבתו וטוען כי הדבר יגרום ליציבות בצבא ולשיפור היחסים עם האמריקנים
גלנט ונתניהו בכנסת (ארכיון) | צילום: אורן בן חקון

בכירים בקואליציה טוענים: מתקרבת פגישה בין נתניהו לגלנט

הדעות בקואליציה חלוקות לגבי חזרתו של שר הביטחון • סמוטריץ' ובן גביר לא היו מתנגדים לראות אותו מחוץ למשרד • דרעי לוחץ להשבתו וטוען כי הדבר יגרום ליציבות בצבא ולשיפור היחסים עם האמריקנים

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ההתלבטות בלשכת ראש הממשלה האם להשאיר את גלנט או לפטר אותו עדיין נמשכת. גורמים בכירים בקואליציה אומרים בהערכה זהירה כי התחושה היא שפגישה בין נתניהו וגלנט מתקרבת. בפגישה שכזו צריכים ליישר השניים את ההדורים וגם לתאם כיצד תיראה התנצלות אפשרית של גלנט, אם במכתב התנצלות או הצהרה פומבית.

יצוין כי אין עדיין החלטה סופית בלשכת ראש הממשלה. בקואליציה יש מי שטוען שההחלטות של נתניהו לא צפויות וכי ישנה אפשרות כי ידרוש מגלנט להתפטר מהכנסת בחוק הנורבגי, דרישה שספק אם גלנט ירצה להסכים לה. בכל מקרה במידה ותתקיים התנצלות היא תהיה רק על העיתוי שבהם נאמרו הדברים ולא על התוכן.

לוחץ להשבתו לתפקיד. דרעי, צילום: דודי ועקנין

הדעות בקואליציה לגבי חזרתו של גלנט חלוקות. סמוטריץ' ובן גביר לא היו מתנגדים לראות את גלנט מחוץ למשרד הביטחון, דרעי וגולדקנופף תומכים בהחזרתו. לגפני אין דעה בנושא.

כזכור, כפי שפורסם לראשונה ביום רביעי,בפגישה עם דרעי וגלנט עלתה האפשרות שגלנט יתנצלכבר בסוף השבוע הזה ויוחזר לתפקידו אלאשבני משפחתו וחלק מלשכת נתניהו נגד החזרתו של גלנט. מנגד, אריה דרעי, חלק מראשי מערכת הביטחון וראשי ערים לוחצים להחזיר את גלנט לתפקידו וטוענים כי הדבר יגרום ליציבות בצבא ולשיפור היחסים עם האמריקנים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...