מצופפים שורות: דודי אמסלם יתמנה היום לשר במשרד המשפטים

לאחר שגלנט קרא לעצור את חקיקת הרפורמה המשפטית, בליכוד נוקטים באמצעים על מנת לוודא שחברי הקואליציה יהיו מרוצים די כדי להתמודד עם ההשלכות הפוטנציאליות • השר אבי דיכטר הודיע כי יצביע בעד הרפורמה

שר חדש בישראל, צילום: אורן בן חקון

שר חדש בישראל: ח"כ דודי אמסלם צפוי להיות מושבע היום (ראשון) לתפקיד שר במשרד המשפטים. עוד הוא ישמש השר לשת"פ אזורי, השר המקשר בין הכנסת לממשלה והשר הממונה על רשות החברות. זאת ברקע המאמץ של ראש הממשלה בנימין נתניהו לצופף שורות בליכוד ולבודד את שר הביטחון יואב גלנט, שקרא אתמול לעצירת הרפורמה המשפטית.

"השסע חדר לצה"ל": השר גלנט קרא לעצירת החקיקה של הרפורמה // תקשורת שר הביטחון

מוקדם יותר היום הבהיר שר החקלאות אבי דיכטר את עמדתו והודיע כי יצביע בעד הרפורמה. דיכטר, שנחשב למועמד להחליף את גלנט במשרד הביטחון, אמר כי "ביטחון המדינה ואחדות העם נמצאים תמיד לנגד עיניי. אני מודע היטב לחששות שבציבור, אך למען הסר ספק, עמדתי עודנה בעינה, הרפורמה במערכת המשפט הכרחית, והיא תבוצע.

יצביע בעד הרפורמה. השר אבי דיכטר, צילום: דודי ועקנין

"הצבעתי בישיבת הסיעה בעד החוק ביחד עם חבריי וכך גם אצביע בכנסת. אני מתואם בנושא עם רה״מ בנימין נתניהו ושר המשפטים יריב לוין. חבריי בליכוד יודעים היטב, לא אתן ידי להחלפת שלטון הליכוד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר