"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיסטל ציטטה מאמר: "לרדת לאיילון עם נבוטים ושרשראות"

ברקע למחאה נגד הרפורמה המשפטית, שרת ההסברה צייצה חלקים מתוך מאמר שפורסם במערכת וואלה ב-2005 • לדבריה, כשהמפגינים היו אנשים אחרים, ניתן היה להלום בהם באלימות ולעשות הכל על מנת לא לאפשר להם לחסום כבישים • "מה לעשות עם מפגינים שחוסמים כביש? לרדת בקבוצות גדולות עם אגרופים ונצרה משוחררת"

, עודכן
0השמעה
ח"כ גלית דיסטל , אורן בן חקון
ח"כ גלית דיסטל, צילום: אורן בן חקון

ברקע למחאה נגד הרפורמה המשפטית, שרת ההסברה גלית דיסטל אטבריאן צייצה הערב (שבת) דברים מתוך מאמר שפורסם במערכת וואלה ביוני 2005. לדבריה, כשהמפגינים היו אנשים אחרים ניתן היה להלום בהם באלימות ולעשות הכל על מנת לא לאפשר להם לחסום כבישים.

"מה אפשר לעשות עם מפגינים שחוסמים כביש? הנה עצה אחת: לרדת לאיילון בקבוצות גדולות עם שרשראות כבדות, נבוטים או סתם אגרופים עם נצרה משוחררת, ולחכות לראות מי הדביל שהתעקש לחסום כבישים. מתוך מאמר מערכת "בוואלה" ,יוני 2005 כשהמפגינים היו אנשים אחרים".

מה אפשר לעשות עם מפגינים שחוסמים כביש? הנה עצה אחת:

לרדת לאיילון בקבוצות גדולות עם שרשראות כבדות, נבוטים או סתם אגרופים עם נצרה משוחררת, ולחכות לראות מי הדביל שהתעקש לחסום כבישים.

מתוך מאמר מערכת "בוואלה" ,יוני 2005 כשהמפגינים היו אנשים אחרים.

— Galit Distel Atbaryan - גלית דיסטל אטבריאן (@GalitDistel) March 11, 2023

עשרות מפגינים חסמו את נתיבי איילון // קרדיט: חדשות מהשטח בטלגרם
שוטרים באיילון. היום, צילום: אי.פי

בתוך כך, עשרות מפגינים ירדו לנתיבי איילון במחלף ארלוזרוב. כוחות המשטרה מפזרים אותם. מארגני ההפגנות טוענים שכ-400 אלף בני אדם מפגינים הערב ברחבי הארץ נגד הרפורמה המשפטית. בתל אביב הפגינו לטענתם כ-240 אלף אזרחים. אלפים מפגינים נגד הרפורמה המשפטית ליד בית הנשיא בירושלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר