"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מייסד עוצמה יהודית מיכאל בן ארי נגד בן גביר: "מדיניות של עבודה בעיניים"

חבר הכנסת לשעבר תקף את השר בן גביר, בטענה כי איטום בית המחבל היה חובבני • "בממשלה החדשה מציעים לנו עוד מאותו הדבר - אטמו לנו את התודעה", אמר בן ארי בסרטון שהפיץ בחשבון היוטיוב שלו

,עודכן
0השמעה
בן גביר זעם על מאפיות האסירים הביטחוניים (ארכיון), צילום: אורן בן חקון

חבר הכנסת לשעבר וממייסדי עוצמה יהודית, מיכאל בן ארי, תקף הבוקר (ראשון) את השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, יו"ר המפלגה אותה ייסד, ואת חברי הממשלה החדשה.

בסרטון שהפיץ בן ארי, כשברקע תמונתו של הרב כהנא, מייסד ארגון הטרור "כך", אמר: "בממשלה החדשה מציעים לנו עוד מאותו דבר, את הדברים שהם אומרים ניסו כבר בעבר והם לא הועילו. יש כל מיני חברי כנסת שגדלו בעוצמה יהודית, שהמקור שלהם בעוצמה יהודית, את מכירים את התוכניות שלנו ואת המסר שלנו".

"מכירים את התוכניות שלנו", מיכאל בן ארי,צילום: אורן בן חקון

בחשבון הטוויטר שלו כתב בן ארי: "אטמו לנו את התודעה. הכל עניין של תמונות, לא של מהות. לחזור לתוכנית המדינית של עוצמה יהודית, ולא לחירטוטי אטימת הבית"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר