"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
שר או סגן שר? מאיר פרוש "נעלם"
הח"כ מאגודת ישראל מעוניין לכהן כסגן שר - אך רוצה סמכויות של שר כדי לקבל סמכויות על מירון • הניסיונות להשיג אותו עולים בתוהו
פרוש | צילום: אורן בן חקון (ארכיון)
פרסום ראשון

שר או סגן שר? מאיר פרוש "נעלם"

הח"כ מאגודת ישראל מעוניין לכהן כסגן שר - אך רוצה סמכויות של שר כדי לקבל סמכויות על מירון • הניסיונות להשיג אותו עולים בתוהו

יהודה שלזינגר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הממשלה הושבעה, טקסי חילופי השרים מתרחשים - אבל שר אחד מיועד נעלם.במזכירות הממשלה מחפשים לאורך כל היום את ח"כ מאיר פרוש בניסיון לקבל ממנו תשובה אם הוא מעוניין לכהן כשר או כסגן שר - אך זה לא עונה לטלפונים.

פרוש קיבל את תיק ירושלים והאחריות על הר מירון. הוא רצה לכהן רק כסגן שר כחלק מהמסורת החרדית שמשתדלת להימנע מאחריות מיניסטריאלית. אלא שאנשי נתניהו הבהירו לו כי אם הוא מעוניין לכהן רק כסגן שר הוא לא יוכל לקבל סמכויות על מירון, שכן בשל המלצות ועדת החקירה הממלכתית לאסון מירון שדרשו אחריות של שר למקום.

השבעת הכנסת ה-25 %2F%2F קרדיט%3A ערוץ הכנסת

פרוש מתקשה להחליט על מה לוותר, משרת שר או אחריות על מירון. בינתיים מחפשים אותו אנשי מזכירות הממשלה, על מנת להבין אם להיערך לאישור הכהונה שלו בקרב חברי הממשלה ומחר להעלות זאת לאישור הכנסת. כאמור, הניסיונות להשיג אותו עולים בתוהו. פרוש אף ביטל את הטקס עם אלקין לחילופי השרים במשרד ירושלים, שהיה אמור להתקים בצהריים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...