"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
התמודד בליכוד ומרבה לתקוף את הפרקליטות: עו"ד יוסי פוקס הוא המועמד המוביל לתפקיד מזכיר הממשלה
פוקס נבחר למקום ה-43 בפריימריז האחרונים בליכוד • בשנים האחרונות מגן משפטית על נתניהו בתקשורת
המועמד המוביל לתפקיד מזכיר הממשלה יוסי פוקס | צילום: ללא

התמודד בליכוד ומרבה לתקוף את הפרקליטות: עו"ד יוסי פוקס הוא המועמד המוביל לתפקיד מזכיר הממשלה

פוקס נבחר למקום ה-43 בפריימריז האחרונים בליכוד • בשנים האחרונות מגן משפטית על נתניהו בתקשורת

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בונים ממשלה:עו"ד יוסי פוקס הוא המועמד המוביל לתפקיד מזכיר ממשלת נתניהו השישית. פוקס, מקום 43 ברשימת הליכוד לכנסת. חבר ליכוד ותיק, תושב נווה דניאל בגוש עציון. בשנים האחרונות מגן משפטית על נתניהו בתקשורת. בעבר ייצג את מגורשי גוש קטיף.

מזכיר הממשלה מרכז את עבודת הממשלה והקבינט. אחראי על ההחלטות שמאשרת הממשלה ועל סדר היום שלה. נמצא במעגל ההתייעצויות הראשון של ראש הממשלה, בכל התחומים.

פוקס, מרבה לתקוף את הפרקליטים שעוסקים בתיקי נתניהו מטעם פרקליטות המדינה. כמו כן, מרבה להתבטא בעד נתניהו ברשתות החברתיות ונגד מתחריו. היום (רביעי) ביקר פוקס את גנץ ולפיד על כך שלא גינו את מה שלדבריו יכול להתפתח לפריצת מפגינים לכנסת בעת השבעת הממשלה החדשה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...