"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
פרסום ראשון

"להטיס את הח"כים מהמפלגות הערביות": ישראייר נגד הסרטון של בן גביר

יו"ר עוצמה יהודית צילם סרטון במטוס חברת התעופה בדרך לאילת • הוא עקץ את אחמד טיבי, איימן עודה ועופר כסיף כשקרא "לשלוח אותם" • מאוחר יותר אמר: "יש לגרש את מי שפוגע במדינה" • החברה ביקשה שיסיר את הסרטון והוא מסרב: "ישראייר נכנעת ללחץ של גורמי שמאל קיצוניים"

,עודכן
0השמעה

ח"כ איתמר בן גביר בסרטון במטוס ישראייר קורא "להטיס" את חברי הכנסת מהמפלגות הערביות / מתוך הרשתות החברתיות

חברת התעופה הישראלית"ישראייר"פנתה ללשכתו של יו"ר עוצמה יהודית, ח"כ איתמר בן גביר, וביקשה להסיר סרטון שצילם והעלה לרשתות החברתיות בו הוא נראה עוקץ חברי כנסת מהמפלגות הערביות במטוס שלהם. בסרטון נראה בבירור לוגו החברה. לטענתם הם אינם מקדמים כל אג'נדה פוליטית. חבר הכנסת השנוי במחלוקת סירב לבקשה והסביר: "הסרטון מגלם את האמת שיש לגרש את מי שפוגע במדינה".

הסרטון צולם כשעלה למטוס בדרך לכנס באילת. בסרטון הוא נראה עובר במעבר בין הכיסאות, מצביע על המושבים ואומר: "יש כאן מקומות טיסה מצוינים, פשוט לשים אותם אחד, אחד: אחמד טיבי, איימן עודה,עופר כסיףולשלוח אותם".

ח"כ איימן עודה,צילום: ללא
אחמד טיבי,צילום: אורן בן חקון
ח"כ עופר כסיף,צילום: אורן בן חקון

במהלך השיחה עם לשכתו של בן גביר, הסבירה דוברת חברת ישראייר: "קיבלתי מלא סרטונים שאיתמר העלה שרואים מטוס עם הלוגו של ישראייר, אתם יכולים להוריד את זה? כי ישראייר לא מזוהה פוליטית, קיבלתי על זה מלא הודעות ופניות, שאלו אותנו אם אנחנו מזוהים עם מפלגות, דיברתי עם העו"ד של החברה ואמרו לבקש להוריד. זה לא כמו שהוא מצטלם ברחוב, יש לוגו ואנחנו לא מזוהים פוליטית".

בלשכת בן גביר סירבו להסיר את הסרטון שכבר צבר פופולריות רבה ברשתות החברתיות. לדבריהם פוליטיקאי מצטלם בהרבה מקומות ולעיתים מופיעים מאחוריו שלטים של בנקים, וחברות כאלה ואחרות – אך אין זה אומר שאותן חברות מזוהות פוליטית עם מפלגתו".

מטוס ישראייר,צילום: משה שי

הסרטון המדובר הוא המשך ישיר לדבריו של בן גביר בראיון לתקשורת בו אמר: "כשנרכיב את הממשלה אני אקדם את חוק הגירוש - שיגרש מכאן כל מי שפועל נגד מדינת ישראל לחיילי צה"ל. זורקי אבנים ובקבוקי תבערה על חיילים יגורשו מכאן. מי שפועל נגד המדינה כמו עופר כסיף יגורשו. אולי לאירופה, צריך שם ידיים עובדות".

מישראייר נמסר: ״פנינו לדובר של ח״כ בן גביר בבקשה להוריד את הסרטון היות שישראייר לא מקדמת כל אג״נדה פוליטית של אף מפלגה״.

בן גביר מסר בתגובה: "מפליא אותי מאוד שישראייר נכנעת ללחץ של גורמי שמאל קיצוניים. אולם, מכל מקום, אין לי כוונה להיכנע ללחץ כזה. לא נסיר את הסרטון. הוא מגלם את האמת שיש לגרש מי שפוגע במדינה ותומך טרור באופן אקטיבי. אין לי בעיה כמובן עם כל הערבים - אך לגבי טיבי, עודה וכסיף ודאי ודאי שיש לגרש אותם מהארץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר