"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
ח"כ שירלי פינטו תרוץ ברשימת המחנה הממלכתי
מקומה של חברת הכנסת שפרשה ממפלגת "הרוח הציונית" טרם נקבע • פינטו תוביל במפלגתו של שר הביטחון גנץ את נושא קידום אנשים עם מוגבלות
ח"כ פינטו עם שר הביטחון גנץ ושר המשפטים סער| צילום: אלעד מלכה

ח"כ שירלי פינטו תרוץ ברשימת המחנה הממלכתי

מקומה של חברת הכנסת שפרשה ממפלגת "הרוח הציונית" טרם נקבע • פינטו תוביל במפלגתו של שר הביטחון גנץ את נושא קידום אנשים עם מוגבלות

,עודכן
0השמעה

חברת הכנסת שירלי פינטו תרוץ ברשימת המחנה הממלכתי בבחירות לכנסת ה-25. פינטו תוביל במפלגה את נושא קידום אנשים עם מוגבלות. מיקומה ברשימה יקבע בהמשך.

נזכיר כי בתחילת החודש הודיעה לשרת הפנים איילת שקד כי היאלא תתמודד במסגרת "הרוח הציונית" בבחירות הקרובות. בעקבות הודעת הפרישה אמרה ח"כ פינטו: "לאחר שיחות משותפות עם שרת הפנים איילת שקד, יו"ר הרוח הציונית סיכמנו כי לא אתמודד ברשימת הרוח הציונית לכנסת, אני מאחלת לשרת הפנים איילת שקד, הצלחה רבה, אמשיך להתמקד בקידום אנשים עם מוגבלויות בחברה הישראלית. מודה לשרה שקד על כל הדרך המשותפת שעברנו יחד".

ח"כ שירלי פינטו,צילום: אורן בן חקון
טרם פרישתה ממפלגת "הרוח הציונית" היא נפגשה עם שר הביטחון גנץ ובהמשך עם רה"מ לפיד. אולם אז אמרו ביש עתיד שהיא לא תרוץ במסגרת המפלגה. פינטו לא נחשבת תומכת בראש האופוזיציה נתניהו ולפני שהצטרפה לימין החדש ב-2019 היא הייתה מזוהה עם מפלגת יש עתיד. כזכור, פינטו היא חברת הכנסת החירשת הראשונה. היא התמודדה ארבע פעמים לכנסת ברשימות של הימין החדש ושל ימינה, ונכנסה לכנסת ה-24 כח"כית נורווגית. כמו כן, היא חברת הכנסת הצעירה ביותר בכנסת ה-24.
לאיחוד הצטרף בשבוע שעברשהחליטה לחתום על הסכם עודפים עם מפלגת יש עתידטעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו