"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"פיגוע בכל קנה מידה": בכירים בליכוד יוצאים נגד מועמדות גלעד שרון בפריימריז
במהלך כנס בחירות בכפר עציון אמר ח"כ אדלשטיין: "איני יכול לתמוך במי שהיה שותף לתוכנית ההתנתקות ולא מתחרט על כך" • יהודה נאומבורג, ממפוני גוש קטיף: "לא נוכל להרשות לעצמנו שאדם שאומר שהוא מיוזמי הגירוש יהיה בליכוד"
גלעד שרון

"פיגוע בכל קנה מידה": בכירים בליכוד יוצאים נגד מועמדות גלעד שרון בפריימריז

במהלך כנס בחירות בכפר עציון אמר ח"כ אדלשטיין: "איני יכול לתמוך במי שהיה שותף לתוכנית ההתנתקות ולא מתחרט על כך" • יהודה נאומבורג, ממפוני גוש קטיף: "לא נוכל להרשות לעצמנו שאדם שאומר שהוא מיוזמי הגירוש יהיה בליכוד"

חנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ח"כים בכירים בליכוד יוצאים נגד מועמדותו של גלעד שרון בפריימריז למפלגה שיתקיימו בשבוע הבא. "אני לא יכול לתמוך במישהו שהיה שותף לתוכנית ההתנתקות ולא מתחרט על כך", אמר ח"כ יולי אדלשטיין במורת רוח על מועמדותו של שרון, אף שהבהיר כי אינו נוהג להתבטא נגד מועמדים אחרים.

הדברים נאמרו בכנס בחירות של פורום "מתלכדים" בכפר עציון, שבמהלכו הביעו המועמדים והח"כים ביקורת חריפה נגד בנו של רה"מ המנוח אריאל שרון שמסרב לומר כי הוא מתחרט על פינויים של אלפים מבתיהם.

בתשובה לשאלה מדוע הוא לא מתנגד למינויו של גלעד שרון, אמר ח"כ יואב קיש כי הוא מתנגד במאה אחוז לדרכו. "אני מתנגד לגירוש ולהתנתקות, פעלתי כך כיו"ר שדולת ארץ ישראל בכנסת. אני לא נכנס לגופו של אדם אלא לגופו של עניין, רק מתפקדי הליכוד יכריעו מי ראוי לייצג אותם בכנסת".

כנס בחירות של פורום "מתלכדים" בכפר עציון

במהלך הכינוס, שבו השתתפו עשרות תושבים מיישובי גוש עציון, אפרת וקריית ארבע, נעמד אחד מראשי פורום "מלוכדים", יהודה נאומבורג, בעצמו מפונה מגוש קטיף, והביע את זעמו על העובדה ששרון מתמודד למפלגת הליכוד. "ב-2005 אני התפקדתי כדי שגירוש לא יתרחש בשנית. מבחינתי, גלעד שרון הוא פיגוע בכל קנה מידה. אני לא יודע איך נוכל להרשות לעצמנו שאדם שאומר שהוא מיוזמי הגירוש ואינו מתחרט יהיה בליכוד". בסוף דבריו פרצו הנוכחים, כולל המועמדים (למעט חברי הכנסת המכהנים, ח"ג), במחיאות כפיים.

שרון עצמו הודה בעבר,בראיון ל"ניו יורק טיימס", כי הוא היה זה שנתן לאביו את הרעיון לסגת חד-צדדית מעזה, לאחר שהבין שרוב הישראלים לא מעוניינים לשאת במחיר ההישארות בשטח.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...