"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
השר טרופר מגיב לאיגרת של בנט: "גם בקואליציה יש גורמי רעל"
בראיון ברדיו תקף הבוקר השר טרופר את האופוזיציה בניסיון להסביר את נחיצות איגרת ראש הממשלה, אך איזן: "גם כשיאיר גולן אומר על מתנחלי חומש תתי אדם זה רעל" • בן גביר הגיב: "בנט הוא שמסית ומרעיל את האווירה" • הציונות הדתית: "ראש הממשלה קורא למלחמת אחים"
עימות בין הקואליציה לאופוזיציה (ארכיון) | צילום: דוברות הכנסת - נעם מושקוביץ

השר טרופר מגיב לאיגרת של בנט: "גם בקואליציה יש גורמי רעל"

בראיון ברדיו תקף הבוקר השר טרופר את האופוזיציה בניסיון להסביר את נחיצות איגרת ראש הממשלה, אך איזן: "גם כשיאיר גולן אומר על מתנחלי חומש תתי אדם זה רעל" • בן גביר הגיב: "בנט הוא שמסית ומרעיל את האווירה" • הציונות הדתית: "ראש הממשלה קורא למלחמת אחים"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

שר התרבות והספורט, חילי טרופר, הגיב הבוקר בראון לזאב קם ברשת ב' על איגרת ראש הממשלה, נפתלי בנט, שפורסמה הבוקר (שישי) לאזרחים. "יש מכונות רעל בתוך האופוזיציה", הוא מסביר את הסיבה להוצאתה. "אמנם לא כולם, אבל יש גורמים באופוזיציה שלקחו את זה למקום מסוכן. גם כשיאיר גולן אומר על מתנחלי חומש תתי אדם זה רעל. המסה והקיצוניות - באופוזיציה".

כפי שפרסמנו הבוקר, שלושה ימים לפני ההצבעה על הצעת החוק להארכת תקנות החירום ביו"ש, פירסם היום בנט "איגרת מיוחדת לאזרחי ישראל", שבה הוא תוקף את האופוזיציה תוך הפניית אצבע מאשימה ישירות אל קודמו, בנימין נתניהו, כמי שמוביל נגדו "מכונת רעל עצומת ממדים".

השר חילי טרופר, צילום: אורן בן חקון

בדברי הפתיחה לאיגרת, שהיא בעצם חוברת בה מפורטים בין השאר הישגי הממשלה הנוכחית, נכתב: "יחד עם חבריי בממשלה, החזרנו את ישראל לתפקוד ולצמיחה. בימים אלו, כמעט שנה אחרי, אנחנו, אזרחי ישראל כולם, עומדים שוב בפני צומת דרכים היסטורית: להמשיך קדימה עם מדינה מתפקדת או להידרדר אחורה לכאוס, לשנאה פנימית, לחולשה חיצונית ולשעבוד המדינה לצורכי איש אחד".

גם יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר הגיב לדברי בנט לפיהם הוא וחבריו "שופכים רעל" ואמר: "זו הסתה חמורה. מילים יכולות להרוג. רק לפני שבועיים חמאס הסית וניסה לרצוח אותי, אתמול אוסמה סעדי ואחמד טיבי ניסו לתקוף אותי ועכשיו בנט ממשיך להשתלח בי ובחבריי".

איתמר בן גביר, צילום: יוסי זליגר

לדבריו דווקא ראש הממשלה הוא זה שמשתמש במכונת הסתה ומרעיל את האווירה. "הסתה וניסיון להפנות האצבע המאשימה דווקא כלפיי האופוזיציה- לא תצלח!", הוא תוקף, "הציבור זוכר מי הונה ושיקר, גנב את הקולות והפך למפלגת בת של מרצ בשליטת האחים המוסלמים. בדבריו מגבה בנט את אנשי התנועה האיסלאמית ומסית לא רק נגדי ונגד נתניהו וסמוטריץ אלא נגד ציבור רחב במדינת ישראל זה בזיון".

בציונות הדתית הולכים אף רחוק יותר וטוענים שראש הממשלה קורא "למלחמת אחים". בין השאר כתבו: "בנט הונה, רימה ושיקר לכל אורך הדרך והוא ממשיך לעשות את זה באיגרת שמהללת ממשלה שמחרימה יותר מחצי מהעם ומציגה אותו כקדוש מעונה תוך שהוא מסית נגד הימין, מכפיש את הציונות הדתית וקורא לשמאל לצאת למלחמת אחים. אבל לא תהיה מלחמת אחים חלילה. העם הזה מאוחד בסלידתו מבנט וממעשיו ולכן "הרוב הדומם" שהוא מדבר עליו בקושי מעביר אותו את אחוז החסימה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...